Hale Beri sagoreva čak 250 kalorija za 15 minuta – pitate se kako?


Halle-Berry-fitnes-mršavljenje-kalorije-masne naslage-vježbanje-konopac za preskakanje
Biti fit i osećati se zadovoljno u svojoj koži, imeprativ je modernog doba.

Fitnes centri i teretane su prepuni sprava za vežbanje koje vam omogućavaju da se fokusirate na kritične delove svog tela sa kojih želite da izgubite masne naslage. Dok neki drže rigorozne dijete, primenjuju različite zahtevne tehnike vežbanja, drugi su dohvatili konopac za preskakanje!

Jedna od njih je i Halle Berry. Atraktivna filmska zvezda otkrila je pre 5 godina fantastičnu učinkovitost najjednostavnijeg konopca za preskakanje. Njen trener tvrdi da za samo 15 minuta preskakanja, Hale sagori čak 250 kalorija! Nedavno je učestvovala i u fitnes izazovu, tokom kog je izvela preko 1500 rotacija!

Pre nego što je počela da vežba pod nadzorom svog sadašnjeg trenera, Halle kaže kako nije ni posedovala konopac za preskakanje. Međutim, vrlo brzo je brojanje rotacija postala njena dnevna rutina i način na koji pospešuje rad svojih nogu.

Preskakanje konopca je zahtevan poduhvat. Tokom sat vremena može se sagoreti i do 1000 kalorija, što je zaista izvanredno. Preskakanje konopca je u početku za Halle bio način zagrevanja, ali je sada u samom centru zbivanja. Njen trener tvrdi da su promene i izazovi poželjni tokom vežbanja kako bi pojedinac bio u stanju da vidi rezultate svog vežbanja.

Svega nekoliko preskoka za početak je sasvim dovoljno da se zaljubite u ovu vrstu treninga.
zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...