Vežbanjem u kućnim uslovima do čvrstih i većih grudi


Počnimo od jedne bitne činjenice  koju  je neophodno da znaju žene, koje su odlučile da uz pomoć fizičkih vežbi povećaju obim grudi. Ne treba mešati pojamove – misići grudi i pojam – mlečne žlezde.

U mlečnim žlezdama ne postoje mišići koji se mogu povećati, one imaju potpuno drugačiju strukturu. Uvećati mlečnu žlezdu možete samo hirurškim putem, jer su tako definisane prirodno.

Povećati i zategnuti mišiće grudi je sasvim realno. Fizičke vežbe će podići, povećaće obim grudi u celini, daće tonus  i impresivan izgled. Nezavisno od veličine grudi, ove vežbe će učiniti vaše grudi još atraktivnijim.

Jedna od efikasnih vežbi za uvećanje obima grudi, smatraju se sklekovi.

Dlanovi postavljeni malo šire od širine ramena, stopala sastavljena ili blago razdvojena. Radi se 3 serije po 15-20 ponavljanja. Prvo vreme, dok mišići ne ojačaju, radite ovu vežbu na kolenima, u umerenom tempu.

Druga efikasna vežba za uvećanje grudi u kućnim uslovima je vežba sklekova uz zid. Izvodi se lako i jednostavno. Stavite ruke na zid i radite sklekove. Radi se 3 serije po 10 ponavljanja. Vežbe se rade sporo, čak i veoma sporo.

Najefikasnija vežba za uvećanje grudi je sledeća. Lezite na pod ili loptu (ako želite podići grudi), i podižite tegove. 3 serije po 8-10 ponavljanja. Vežba se radi umerenim tempom.

I na kraju još jedna efikasna vežba sa tegovima, kojom dobijamo jasnu konturu grudi. Radi se na isti način kao i prethodna vežba. 3 serije po 15-20 ponavljanja. Radi se u umerenom tempu, tegovi ne treba da budu previše teški. 
Pre nego, što počnite da radite vežbe, zagrejte mišiće i uradite istezanje. Ove vežbe treba raditi 2-3 puta nedeljno, jer je to idealno za grudi. Nikad ne vežbajte dva dana zaredom, jer mišićima treba vremena za oporavak.
uspesnazena.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...