Ovo je najpopularnija majica na društvenim mrežama!


popular-most_popular-popular_fashion_models-t_shit_mockup
Široka majica bez rukava za velikim naramenicama odjednom je postala najtraženija, i gotovo sve popularne dame su je već isprobale.

Jednostavnost uz dobar detalj, kao što su naglašene naramenice, je ključ za dobar stil. Udobne, lake za kombinovanje, ove majice postale su jedan od popularnijih komada odeće ove sezone.

Devojke ih najčešće kombinuju uz duboke farmerke i kao asesoar dodaju ogrlicu poput lanca sa velikim alkama u boji zlata. Ovo je dobar izbor jer daje potpuni komfor ističe struk i naglašava ramena i na taj način dobijamo privlačnu žensku figuru koja ostavlja utisak.


Boje poput bele, crne ili bež su takođe dobar izbor jer ih je najlakše kombinovati uz ostatak outfita. Nosite ih uz jednostavne boje džinsa, kao što su crna i bela ili ih kombinujte sa širokim pantalonama visokog struka. Možete ih nositi u različitim prilikama jer jednako dobro idu i uz ravnu obuću i uz viske potpetice. Klasične duboke farmerke i belu majicu sa naglašenim ramenima možete kombinovati sa upečatljivim parom cipela sa visokom petom i tome dodati upadljiv komad nakita poput velikih minđuša. Isprobajte ovu majicu i videćete kako će vrlo brzo postati jedna od vaših omiljenih.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!