Ležerna haljina koju ćete obožavati nositi baš svaki dan


moda-fashion-ljeto-haljina
Kada je odijevanje za vrijeme ljetnih mjeseci u pitanju, važne su nam dvije stvari; da su modni komadi nešto prozračniji te da nam je u njima udobno. Također visokim temperaturama najjednostavnije je ugoditi jednim modnim komadom oko kojeg ne moramo razbijati glavu kako ga kombinirati, stoga ne iznenađuje da su ležerne haljine omiljeni odabir gotovo svakog našeg modnog izdanja!



Polako, ali sigurno, vraćamo se u svoju poznatu rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza zahtijeva i prikladne modne komade. Tako su omiljeni odabir oni komadi u kojima ne samo da se osjećamo odlično, već tako u njima i izgledamo, stoga ne iznenađuje da su se jednostavne haljine istaknule kao najsvestraniji modni komad unutar svakog ormara. Kod haljina pored udobnosti, volimo i to što vrlo lako rješavaju naše modne nedoumice, a opet se u njima osjećamo posebno. Pravi dokaz toga je i ova Reserved haljina, koja je zbog spoja opuštenih silueta i udobnih materijala savršen izbor za baš svaki dan. Puf rukavi i zanimljiv uzorak čine ovu haljinu još romantičnijom, a zbog kroja koja laska baš svakoj figuri, sigurni smo da će pronaći svoje mjesto u svakom ormaru. Osim za dnevne prigode, možete ju nositi i u onim nešto svečanijim, gdje ćete ju upotpuniti visokim potpeticama.



fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...