Kako definirati cijelo tijelo u samo pola sata dnevno?

Savršeno tijelo moguće je postići tek kad izgubimo suvišne masne naslage, a bez dobrog kardio treninga to se neće dogoditi. Kardio je integralni dio svakog dobrog treninga jer savršeno sagorjeva kalorije i topi salo.

Koji ćemo kardio trening odabrati, ovisi potpuno o nama. To može biti sve od trčanja, preko bicikliranja do plivanja, no za većinu nas najzgodnije će ipak biti vježbati unutar četiri zida vlastitog doma. Vjerovali ili ne, čak je i doma, u vrlo skučenom prostoru, moguće odraditi kvalitetan kardio trening. Sve što vam treba je malo prostora u kojem se možete potpuno ispružiti.

Bitno je također i brza te dinamična izmjena vježbi kako bismo puls održali visokim. Tek kad se nađemo u tzv. kardio zoni, dolazimo do pokretanja metabolizma izvan vlastitih bazalnih granica i ubrzanog trošenja kalorija. U praksi se kardio zona očituje uspuhanošću i znojenjem. Dakle, ako niste uspuhani, ako vam puls nije visok i ako se ne znojite - najvjerojatno niste dostigli svoju optimalnu fat burning zonu (zonu sagorijavenja sala).


Danas vam predlažemo 30-minutni trening koji će vas dobro oznojiti i ostaviti vas bez daha, a možete ga obaviti i u privatnosti svojeg doma. Uz to, ovaj trening cilja optimalno oblikovati sve dijelove vašeg tijela, ne zanemarujući pritom nijednu vitalnu skupinu mišića, a prilikom ovog treninga moguće je, ovisno o intenzitetu vašeg vježbanja, izgubiti oko 400 kalorija. Dakle, ako su vam se okusni pupoljčići malo oteli kontroli danas, i želite poništiti negativni efekt čokolade na vašu liniju, predlažemo vam upravo ovaj trening. Naposlijetku, nemojte reći da nemate niti 30 minuta u danu za svoje zdravlje - nitko vam neće povjerovati!


fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!