Idealni beauty proizvodi koji će ti uljepšati dane provedene kod kuće


Uz samo malo truda, tvoja kupaonica može ti postati relaksirajuća spa oaza u kojoj možeš uživati u raznim beauty tretmanima i proizvodima za njegu kože i kose
ljepota-kozmetika-njega-maske_za_lice-izolacija-karantena-kod_kuće-savjeti-relaksacija-beauty_tretmani
U posljednjih mjesec dana naš se život uvelike promijeno, a samim time i svakodnevne navike. Zbog pandemije koronavirusa svi smo prisiljeni ostati kod kuće i prilagoditi se novonastaloj situaciji.

Mnogi rade od doma, a zatvoreni su i kozmetički i frizerski saloni što nama ženama vrlo teško pada jer ne možemo uživati u svojim omiljenim tretmanima. Ipak, zdravlje nam je sada prioritet, a u mnogim stvarima možemo uživati i u udobnosti vlastita doma.

Svi se trenutno nalazimo u neizvjesnosti i strahu i to sve to uzrokuje visoku razinu stresa pa nam je opuštanje prijeko potrebno. Nemoj zaboraviti na sebe. Čuvaj svoje mentalno zdravlje i nemoj se 'zapustiti' samo zato jer nigdje ne ideš. Uz samo malo truda i mašte, tvoja kupaonica može ti postati relaksirajuća spa oaza u kojoj možeš uživati u raznim beauty tretmanima i proizvodima za njegu kože i kose.

Ako nikad prije nisi imala dovoljno vremena za takve uljepšavajuće tretmane, sada je za to idealna prilika. Pripremi si toplu i pjenušavu kupku, natoči čašu vina i razmazi samu sebe uz neke od divnih proizvoda koje ti otkrivamo u fotogaleriji u nastavku. 
 Garnier Skin Naturals Moisture+ Smoothness
maska za zagladjivanje područja oko očiju


Filorga Time Filler Mask

maska za zaglađivanje s kolagenom

Dr. Hauschka Revitalising Leg and Arm Tonic

Revitalizirajući tonik za ruke i noge njeguje i osvježava. Djeluje preventivno, ali i blagotvorno kod oticanja ili zastoja u cirkulaciji. Umorne noge ponovno dobivaju osjećaj lakoće.

MAC Lip Scrubtious

šećerni piling za usne, odstranjuje mrtve stanice kože.

Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask

Génifique gel maska za lice sa serumom.

Creamy Eye Treatment with Avocado

hranjiva krema s avokadovim uljem za nježno područje oko očiju

Rose Quartz Crystal Facial Roller

roler za masažu lica

Glamglow Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask

jednokratna pjenušava maska za lice na bazi zelenog čaja za dubinsko čišćenje i detox kože u samo tri minute

Iroha Repair Peach

intenzivni tretman za stopala

Eveline Cosmetics Gold Lift Expert

maska protiv podočnjaka




Afrodita 100% Spa De-Stress Solni piling za tijelo
Nježno uklanja mrtve stanice kože te potiče detoksikaciju i regeneraciju. Sinergija dragocjenog arganova ulja, mnogobrojnih minerala soli iz Mrtvog mora i eteričnog ulja lavande osigurava blistavu, vitalnu i pročišćenu kožu tijela.

Garnier Fructis Banana Hair Food

maska za suhu i oštećenu kosu

zena.rtl.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...