5 noćnih seruma koji će preporoditi vašu kožu dok spavate


beauty_tips-skin_care-skin-skin_care_routine-beauty_routine-night_serum_nigth-beauty_tips
Često se znamo šaliti, kada su kreme za lice u pitanju, kako one zapravo znaju kada je dan, odnosno kada je noć. Iako je ova podjela mnogima još uvijek banalna, naša koža taj podatak itekako zna. Činjenica jest da je lice drugačije izloženo vanjskim faktorima preko dana, kada na njega utječu sunčeve zrake i svi drugi okolinski faktori, dok je noć rezervirana za obnovu kože...

Dok mi spavamo mirnim snom, naša koža uvelike radi na tome da sva oštećenja koja se tijekom dana pojave na licu korigira, a kako bi njezina obnova bila što lakša i uspješnija, neophodno je potaknuti ju s učinkovitim proizvodima. Noćna njega bitno je drugačija od one dnevne, pa se tako, osim po svojoj duljini, razlikuju i po teksturi i sastojcima samih proizvoda. Sigurno ste primijetili da su noćne kreme znatno teže i masnije od onih dnevnih, a sve s ciljem kako bi kreirale zaštitni sloj na koži lica te tako očuvale njegovu vlagu tijekom cijele noći. Osim krema, na tržištu se mogu pronaći i serumi koji su usmjereni na obnovu kože, a koji pak sadrže aktivne sastojke i hranjive tvari ciljano usmjerene na neke specifične probleme kože.

Stručnjaci kažu kako regeneracija stanica kože započinje oko 23:00 sati, pa je oko tog perioda najbolje nanijeti na kožu proizvode za noćnu njegu kako biste iz njih izvukli maksimum. Kada birate noćni serum vodite računa da on sadrži restorativne sastojke koji će ojačati kožu lica i potaknuti njezinu regeneraciju te proizvodnju kolagena. U nastavku smo izdvojili neke noćne čarobnjake s kojima će vaše lice biti vidno osvježeno i blistavo već s prvim buđenjem.

Yves Saint Laurent's Pure Shots Night Reboot Resurfacing Serum

Elemis Pro-Collagen Advanced tretman za područje oko očiju


Estee Lauder Advanced Night Repair Serum


Dr. Hauschka Noćni serum


L'Oréal Paris Revitalift 10% Pure Glycolic Acid Serum

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!