Claudia Schiffer otkrila potez koji je čini ljepšom


makeup-šminka-savjeti-beauty_trikovi-njega_lica-skidanje_šminke-Claudia_Schiffer
Pravilna njega kože važan je preduvjet za održavanje mladolikog izgleda, a prema stručnjacima dva osnovna koraka su redovito uklanjanje šminke i pravilna hidratizacija. No, ako pitate Claudiju Schiffer, osobu čije ime stoji u Guinnessovoj knjizi rekorda uz titulu modela s najviše naslovnica, s vremena na vrijeme trebalo bi prekršiti jedno od ovih nadaleko poznatih pravila.
Male tajne slavnih vizažista
Kada slavni supermodel želi postići savršeni "smokey eye" efekt ne skida šminku prije spavanja. Ova 49-godišnjakinja smatra kako joj razmazana šminka omogućuje postizanje seksepilnog izgleda bez puno truda.

"Tu sam tajnu otkrila još u devedesetima kada sam radila s njemačkom fotografkinjom Ellen von Unwerth i snimala kampanju za Guess Jeans. Bile smo u Maroku s vizažistom Laurijem Starrettom. On mi je uvijek govorio da spavam s make-upom jer će idući dan izgledati mnogo bolje. Smjela sam skinuti samo trepavice. Tad mi se to činilo suludo, ali bio je u pravu." – otkrila je Claudija u intervjuu za InStyle.
Šminka kao tajno oružje
Što se tiče njezinih beauty favorita ova "njemačka Brigitte Bardot" preferira dobar puder i kvalitetnu maskaru. U više je navrata priznala kako je za nju šminka predstavljala štit kojim je nastojala prevladati sramežljivost koja ju je pratila u početcima karijere. A otkrila je kako danas iz kuće ne izlazi bez dva proizvoda - iluminatora koji licu osigurava privid svježine te balzama za usne.
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO