Ovi savjeti će vam pomoći da cijeli tjedan budete motivirani za posao

Ako vam sama pomisao na još jedan radni tjedan predstavlja mučninu, nastavite čitati.


Radili posao koji volite ili ne, nije teško uhvatiti se kako maštate o odlasku kući i prije nego ste stigli na radno mjesto. Pronaći motivaciju za posao nije uvijek jednostavno, ali srećom postoji nekoliko načina i za to.

Fokusirajte se na svoj cilj

Bilo da ste na tom poslu samo kako biste zaradili plaću ili zato što baš želite to raditi, uvijek trebate imati neki cilj zbog kojeg se vaš posao isplati. Primjerice, ako radite smjenu više kako biste zaradili za nove cipele, onda samo zamislite osjećaj kada ih budete nosile na nogama. Ako radite posao iz snova, zamislite do kuda biste mogle dogurati ako što efikasnije budete obavljale taj posao.


Isplanirajte vrijeme nakon posla

Dobro osmislite kako ćete provesti vrijeme nakon posla. Bilo to u opuštajućoj kupki ili na satu plesa, bitno je da radite nešto što vas ispunjava i veseli. Tako će vam i vrijeme na poslu brže proći jer ćete znati što vas čeka nakon otkucaja zadnje minute smjene.


Vježbajte i čitajte prije posla

Kako biste se napunili energijom i pozitivom, ustanite sat vremena ranije i odradite trening te izdvojite barem 15 minuta za čitanje nekoliko stranica knjige. Tim ćete potezom iskoristiti baš svaku minutu dana i na poslu nećete razmišljati kako nemate vremena otići u teretanu ili kako ćete biti preumorne za čitanje nakon posla.
index.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!