PLETIVO I TRAPERICE: Savršena vikend kombinacija


Bez obzira na to kako ćete provesti vikend ispred nas, sve što će vam trebati je jednostavna kombinacija u kojoj ćete se osjećati udobno i izgledati chic. Jednostavne i efektne outfit ideje uvijek ćemo potražiti na Instagram profilima modnih trendseterica koje besprijekorno kombiniraju najpopularnije modne trendove i najudobnije modne favorite koji se nalaze u baš svakom zimskom ormaru. Posljednja outfit ideja u kojoj ćemo poželjeti provesti svaki zimski dan nije ništa novo i neočekivano, ali je kao stvorena za opuštene i hladne zimske vikende. Naravno, riječ je o spoju omiljenog para traperica i trendi pletiva.



SAVRŠENA VIKEND KOMBINACIJA KOJE SE VEĆ NALAZI U VAŠEM ORMARU
Zašto ćemo i ove zime obožavati jednostavan spoj pletiva i jeansa? Kao savršena vikend kombinacija, pletivo i traperice jedan su od onih outfita u kojima ćemo se uvijek osjećati dovoljno udobno za izležavanje i relaksaciju kod kuće, ali i dovoljno sređeno da u svakom trenutku možete istrčati iz stana u istoj kombinaciji i otići na kavu s prijateljicama, shopping ili u kino.

Modne trendseterice pronašle su jednostavne outfit formule koje baš uvijek stvaraju savršenu vikend kombinaciju. Savršeni početak krije se u omiljenim modelima traperica – od plavih mom jeans modela do crnih skinny traperica, svaki vikend outfit bit će bolji posegnete li za onim najudobnijim modelom traperica.



Kako biste s dozom elegancije odgovorili na zimske temperature, traperice spojite s najtoplijim džemperom u raskošnoj boji ili jednostavnom uzorku, a dozu šarma pronađite u modnim dodacima. Baršunasta traka za kosu, svilena marama, decentni zlatni nakit i klasične torbe s modernim pomakom omiljeni su izbor popularnih modnih trendseterica kada je riječ o efektnim modnim dodacima koji će začiniti i najjednostavniji look.

Dozu inspiracije pronađite u nastavku i uživajte u vikendu!







journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO