Party lookova koje možete isprobati ovoga vikenda, ali i u novogodišnjoj noći



Vikend je pred nama, a bliži nam se i najluđa noć u godini, što znači da je vrijeme za posljednje pripreme. Vjerujemo kako savršen outfit već imate, a njega treba zaokružiti party make up lookom koji će stvoriti wow efekt. Blagdansko je vrijeme savršeno za eksperimentiranje pa je najbolje prepustiti se mašti na volju s idejama. Ipak, ako nemate inspiracije, u nastavku donosimo pet najboljih lookova koje možete isprobati.

UPEČATLJIV CRVENI RUŽ

Crveni je ruž klasik s kojim baš nikad nema greške, pa tako ni u blagdanskom razdoblju. Ako odaberete njega, neka ostatak looka bude sasvim jednostavan – sjajna koža i malo bronzera uz upečatljivu nijansu crvene bit će i više nego dovoljni da apsolutno zablistate u novogodišnjoj noći.

PASTELNE NIJANSE NA OČIMA

Ako ne volite statement make up, onda su pastelne nijanse sjenila savršen odabir. Ovdje nije riječ o upečatljivom make upu, kao što je slučaj s ostalim idejama za doček nove godine, no riječ je o vrlo trendi izdanju, osobito ako odaberete ružičaste nijanse. Ružičasta sa shimmerastim finishem izvrsno pristaje svim bojama očiju, a otvorit će pogled i stvoriti wow dojam.

MAT RUŽ ZA USNE S BARŠUNASTIM EFEKTOM

Prema make up stručnjacima, baršunasti ruž s mat završetkom jedan je od najvećih trendova ove sezone. Prije njegova nanošenja, bitno je dobro hidratizirati usne te napraviti kvalitetan piling i nanijeti balzam za usne. Uz ruž, koristite i olovku za usne iste nijanse kako bi one izgledale besprijekorno.

SJAJNO SJENILO NA OČIMA

Novogodišnja je noć kao stvorena za šljokice i mnogo, mnogo sjaja. Osim na odjeći, sjaj je poželjan i kao dio make upa, a izgleda savršeno na očima. Uvijek možete kombinirati nekoliko različitih sjenila sa shimmerastim i šljokičastim finishem, a usne neka ostanu u neutralnom, nude tonu kako bi oči u potpunosti došle do izražaja.

UPEČATLJIV TUŠ ZA OČI U NEONSKIM BOJAMA

S obzirom na to da je blagdansko razdoblje idealno za eksperimentiranje, poigrajte se neonskim bojama koje će osobito efektno izgledati umjesto klasičnog, crnog tuša za oči. Ako se odlučite za ovakav look, neka ostatak bude jednostavan i u potpunosti neutralan.
journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO