Ova 4 parfema obožavat ćemo u 2020.


Parfeme koristimo kao sredstvo zavođenja, predstavljanja svoje osobnosti, ali i kao neodoljivi modni dodatak pa je vrlo važno odabrati onaj koji nam u potpunosti odgovara. Osim toga, najobičniji miris u nama može pobuditi različite emocije, podsjetiti nas na drage ljude i važne trenutke. Stoga, ako si u potrazi za svojim THE mirisom, donosimo ti listu od četiri provjereno dobra parfema koja ćemo obožavati i u 2020. Otkrij ih u nastavku:

1. Abercrombie & Fitch - Authentic
Abercrombie & Fitch Authentic parfem je koji smo rado nosile tijekom protekle godine, a definitivno će se naći u našim beauty torbicama i u sljedećoj. Master parfumer Clement Gavarry iz Firmenich olfaktivni koncept iza ovog mirisa opisuje kao "nešto bezvremensko sa svježim i ugodnim mirisnim notama". Koristeći samo izvorne sastojke, Authentic miris počinje s osvježavajućim citrusnim notama i iznenađuje toplim drvenim. Rezultat je ekspresivna druga koža koja je istinita, stvarna i autentična.

Ekskluzivno dizajnirana od Abercrombie & Fitcha, elegantna bočica mirisa izrađena od teškog stakla ima magnetski metalni čep koji se savršeno nadopunjuje s ručno nanesenom etiketom od tkanine koja nosi klasični A&F logo. Nas je osvojila na prvi pogled, a tebe?



2. Dolce&Gabbana - The Only One 2
The Only One parfem, koji je izašao krajem kolovoza 2018. godine, dobio je svoj nastavak. Naime, riječ je o novom izdanju The Only One 2, koje u kompoziciju gurmanskog irisa u kombinaciji s kavom uvodi miris puderaste ruže i ljubičice sa slatkom kavom. Dolce&Gabbana The Only One 2 izašao je sredinom veljače 2019. godine i odmah osvojio sve pripadnice ljepšeg spola.

Ova senzualna mirisna kompozicija simbolizira miris ljubavi, zavođenja i požude, a strastvenost dodatno naglašava bočica crvene boje rubina. S notama crvene ruže u samoj bazi mirisa, ovaj novi miris uzdiže The Only One ženu – snažnu i neodoljivu. Pa, ako još uvijek nisi isprobala ovaj senzualni parfem, predlažemo ti da u 2020. zakoračiš upravo s njim!



3. Chloé L'Eau
Jednako kao što svaka žena mora imati malu crnu haljinu, tako mora imati i Chloé L'Eau parfem. Ovaj je parfem prozračna i blistava varijanta Chloé Signature mirisa koja podsjeća na spontanu ženstvenost, eleganciju i beskrajnu gracioznost. Slavna Chloé ruža, koju je 2008. osmislio Michel Almairac, u ovoj je varijanti naglašena opojnom magnolijom.

Harmoničan spoj grejpa s cvijetom ličija u gornjim notama i baršunastim dodirom cedrovine, jantara i mošusa u donjim notama čine neobično jednostavnu mirisnu kreaciju koja će osvojiti baš svaku ženu - i muškarca.



4. Gucci Mémoire d'une Odeur
Gucci je jedan od vodećih svjetskih brendova kad su u pitanju luksuzni parfemi. Ovoga puta mirisna povijest ispisana je lansiranjem parfema za muškarce i žene pod nazivom Gucci Mémoire d'une Odeur. Guccijeva mirisna poslastica eliksir je koji nadilazi rodne razlike svojom individualnošću te uspostavlja novu obitelj - mineralne aromatike.

Transcendentalne note sadrže neočekivane i enigmatične sastojke, a definirane su notama rimske kamilice. Rimska kamilica Gucci Mémoire d’une Odeura strukturirana je uz pomoć nježnih latica indijskog koralnog jasmina, mošusa koji mu daje dubinu i plemenitog drva - za toplinu je korištena sandalovina, a za prozračnost cedrovina. Sve ove neodoljive mirisne note smještene su u zelenoj bočici koja se sjajno uklapa u estetiku inspiriranu retro stilom.

Osim na ženske parfeme, moramo priznati da smo slabe i na muške mirisne note neodoljivog intenziteta koje ističu muževnost i sofisticiranost. Evo koja su naša tri favorita među muškim parfemima.



1. Boss - The Scent Absolute for Him
Jedan od triju muških mirisa koja obožavamo parfemska je voda Boss The Scent Absolute for Him, s kojim ćete ti i tvoj frajer upoznati pravo značenje magnetske privlačnosti. Ovaj orijentalno-začinski miris bogatiji je i intenzivniji nasljednik mirisa Boss The Scent i kao stvoren je za zavođenje. Tvoju pozornost privući će notama pikantnog đumbira i ostalim intenzivnim sastojcima zbog kojih ovu parfemsku vodu možemo smatrati sinonimom za strast, snagu i izazovnu privlačnost. Trebaš li još koji razlog da ga pokloniš svom frajeru?



2. Dolce&Gabbana - K by Dolce&Gabbana
Talijanski dvojac Dolce&Gabbana lansirao je neodoljivu mirisnu liniju K by Dolce&Gabbana koja je oličenje nove ere muškosti, a utjelovljuje karizmatičan i darežljiv duh.  Miris odvažno spaja citrusne note sa vatrenim aromaticima te senzualnim drvenim notama, a nastao je suradnjom dvoje poznatih parfumerki – Daphné Bugey i Nathalie Lorson.



3. Gucci - Guilty Cologne pour Homme
U znaku odvažnog slogana #ForeverGuilty, u Guccijevoj radionici kultnih parfema nastala je toaletna voda snažno povezana s talijanskom parfumskom tradicijom. Gucci Guilty Cologne pour Homme moderna je reinterpretacija klasičnog Gucci Guilty mirisa koji vuče korijenje u daleku prošlost. Ova toaletna voda oličenje je klasičnih nota u modernom ruhu sa svojim plemenitim drvenastim notama te snažnim citrusima, a mislimo da ne postoji frajer kojemu se neće svidjeti.


miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!