Trendy manikura koja je ove sezone osvojila Instagram


Nalazimo se već na sredini studenog, a bliži nam se blagdansko razdoblje, što znači da raskošni trendovi, malo po malo, ulaze u modni i beauty svijet. Govoreći o svijetu ljepote, to se, između ostalog, odnosi i na manikure na koje se svake sezone stavlja veliki naglasak. Jesenske i blagdanske palete svakako glase kao najraskošnije, a to dokazuje i posljednji trend u manikuri. Scrollajući društvenim mrežama, primijetili smo kako je sve veći naglasak stavljen na manikuru u kojoj je svaki nokat obojan različitim bojom. Govoreći o odabiru boja, pravila, zapravo – nema. Dok se jedni odlučuju za ombre, drugi biraju color-blocking, a jedno je sigurno: za što god se odlučili, ovakva manikura na noktima ne izgleda nimalo dosadno! 
Osim nijansi lakova za nokte koji se nalaze u standardnoj jesesnkoj paleti poput nude, crvene, bordo, maslinaste i smeđe, ove sezone dominiraju i malo drukčije jesenske boje, poput upečatljive žute, tirkizne, kao i plave, osobito u tamnoj nijansi, koja predstavlja savršen odmak od klasike. Bez obzira na to preferirate li nude nijanse ili one upečatljive poput crvene, plave i zelene. Za koju se god manikuru odlučili, vrijedi samo jedno pravilo, a to je da pravila nema! Boje posložite prema vlastitim željama, a usudite se kombinirati boje koje možda inače ne biste jer će manikura tako izgledati još otkačenije i još raskošnije!










 journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...