Kako kreirati upečatljiv make up look idealan za nadolazeće praznike?

Iako smo tek nedavno zakoračili u prave jesenske dane, blagdanska atmosfera svakim danom se sve više osjeća 'u zraku'. Tako su brojni izlozi u gradu već zadobili svoje božićno ruho, stoga nije naodmet krenuti razmišljati o svim promjenama koje ovo najraskošnije godišnje doba sa sobom donosi, a one itekako uključuju i naše kozmetičke torbice!

Kada je riječ o blagdanskom razdoblju, naše misli su uglavnom fokusirane na odabir savršenog outfita koji će sjajno odgovoriti na sve zahtjeve obiteljskih i prijateljskih okupljanja, večera i svečanih partyja, a čiji vrhunac će definitivno biti u novogodišnjoj noći. Možda vam se čini prerano razmišljati o svemu navedenome, no sjetite se koliko puta ste se uhvatili u strci oko osmišljavanja idealnog outfita, a koji uvijek mora biti popraćen i odgovarajućim make upom! Blagdanski make up nešto je zahtjevniji od onog svakodnevnog, stoga si ostavite vremena za njegovo kreiranje kako bi finalni rezultat bio u potpunosti besprijekoran. Također je riječ o make upu koji je idealan za eksperimentiranje sa šljokicama, raskošnim bojama i nezaobilaznom klasikom u vidu crvene boje, pa je pravo vrijeme da sva pravila ostavite po strani i prepustite se raskoši koju donose blagdani.

Palete sjenila za oči spadaju u onu skupinu make up proizvoda koji nerijetko završavaju na samom dnu naše kozmetičke torbice, barem kada je svakodnevni make up look u pitanju. No, blagdanska sezona pravo je vrijeme da se to promjeni, pogotovo ako u svoju kolekciju uvrstite paletu koja nudi bezbroj različitih lookova. Tako možete uz pomoć kista i strpljivog blediranja kreirati make up lookove ovisno o svom stilu ili pak o raspoloženju. Avonova paleta Mark Extreme idealna je za blagdansko igranje s bojama, pogotovo zato što je riječ o paleti koja sadrži 20 odvažnih nijansi, a s kojima vrlo lako možete kreirati zavodljivi smokey eye look ili pak unijeti malo boje za izgled s kojim je teško ostati neprimijećen.

Avon Mark Extreme paleta


S druge strane, ljubiteljice klasike omiljene nijanse pronaći će u Avonovoj paleti Mark Supreme, koja također sadrži 20 nijansi bogatih boja formuliranih s bazom za novu razinu postojanosti. Ova paleta je sjajna i za korištenje nakon prolaska blagdanske 'groznice', budući da su njezini tonovi nosivi i unutar svakodnevnog make up looka. Svaka paleta dolazi i s praktičnim ogledalom, pa tako u svakom trenutku možete provjeriti svoj izgled!


Avon Mark Supreme paleta

Nadalje, upečatljiv make up look možete kreirati i naglašavanjem usana. Vrlo često se može čuti kako je ruž za usne puno više od make up proizvoda, budući da pomoću njega vrlo lako možemo zaokružiti cijelu odjevnu kombinaciju te i onom najjednostavnijem outfitu pružiti točku na i te ga učiniti nešto posebnijim. Tako ruž za usne može biti i jedinstveni modni dodatak, pa odaberite onaj koji će najbolje odgovarati vašem tenu, ali i ostatku make up looka.



Da ove sezone ruževi za usne izgledaju ljepše no ikada, dokazuje i kolekcija Avon ruževa za usne, Mark Prism. Riječ je o ruževima koji pružaju prizmatičan sjaj, budući da u svojoj formuli sadrži na tisuće prizmatičnih mikročestica koje reflektiraju svjetlost te tako pružaju vašim usnama jedinstveni, višebojni sjaj. Na svojim usnama možete imati intenzitet boje od srednje do potpune pokrivnosti, a u kolekciji se nalazi šarolika paleta boja, pa smo sigurni kako će svatko pronaći idealnu za sebe. Nije naodmet napomenuti kako je ovaj ruž postojan satima, pa nećete gubiti vrijeme na neprestano prepravljanje, već se možete nesputano posvetiti zabavi koja će sigurno trajati do sitnih, jutarnjih sati!

Avon Mark Prism ruž za usne



Bez obzira odlučite li staviti naglasak na svoj pogled ili pak na usne, vodite računa da ostatak make upa bude nešto neutralniji, kako ne biste kreirali prenapadni izgled. Kada naglasak stavljate na svoje oči, neka odabir ruža bude suptilan i obratno, ako želite da vaše usnice budu u prvom planu, neutralne nijanse s decentnim šljokicama bit će odabir s kojim ne možete pogriješiti!
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!