Džemper haljina je sve što vam treba za stylish zimu


Kada u kreiranju svakodnevnih stilskih formula poželimo kreirati efektna izdanja, igramo na kartu ženstvenih komada koji uz dotjeran izgled nose i udobnost.

Upravo tom opisu odgovara džemper haljina koja je topao odabir za zimu, a istovremeno je i sjajna baza slojevitih izdanja.

Kroj haljine je taj koji joj daje sofisticiranu notu, neovisno birate li mini ili midi modele. Nosiva je samo kroz jesenske i zimske dane, zato je pokušajte što češće uključiti u vaše stilske formule. 

KAKO KOMBINIRATI DŽEMPER HALJINU?
Jednobojni modeli midi dužine, koji su ujedno i najpopularniji odlično izgledaju uz gležnjače s petom, kao i cipele na špic, dok mini džemper haljine stilski sjajno nadopunjuju čizme iznad koljena. Uz traperice ili kožne hlače kreiraju urban look, a nositi ih možete i uz tenisice. Ako ih želite pretvoriti u dio slojevitih izdanja, jednostavno preko nje odjenite blejzer i omiljeni kaput.

KOJI MODEL IZABRATI?
Zahvaljujući velikom izboru boja i modela na policama high street dućana, vrlo lako ćete pronaći haljinu koja se uklapa u vaš stilski izričaj. Popularni su modeli s puf rukavima, kao i uski modele koje prati statement remenje. Nekoliko favorita izdvojili smo u nastavku.





















Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...