NAPRAVITE PROMENU: Greške u jutarnjoj rutini zbog kojih izgledate 10 godina starije!


Mnoge dame, a da toga nisu ni svesne, prave ove greške koje narušavaju mladoliki izgled. Potrudite se da rutinu, već narednog jutra, započnete izbegavajući sledeće greške:

Preterano tretiranje kože lica
Suvo lice dodaje i do nekoliko godina više. Preteranim čišćenjem lica prouzrokujete isušivanje kože, a bore upravo tada postaju najvidljivije. Dubinsko pranje lica se preporčuje pred spavanje, dok se ujutru preporučuje samo umivanje mlakom vodom.

Preskakanje nanosenja zaštitnog faktora
Osim što štiti od UV zraka, kojih ima i tokom hladnijih meseci, ovi serumi sprečavaju da i druga zagađenja iz okruženja prodru u kožu.

Nedovoljan unos tečnosti
Ako vaša jutarnja rutina podrazumeva šolju kafe, nikako ne zaboravite da uz nju popijete i čašu vode. Hidriranje tela je od izuzetne važnosti za dobar izgled kože.

Preskakanje fizičke aktivnosti

Vežbanje je od značajno kako za telo, tako i na sam izgled lica. Fizička aktivnost podstiče mikrocirkulaciju, a samim tim pomaže koži da izgleda svežije i mladoliko.

Previše pudera
Prekrivanje nepravilnosti na koži lica debelim slojem pudera učinit će vas samo starijima jer će istaknuti pore, a ovo pravilo posebno je bitno zimi kada se koža dodatno isušuje.

Nedovoljna zaštita predela oko očiju
Predeo oko očiju je prvi pokazatelji starosti pa je briga o njima ključna u očuvanju mladolikog izgleda. Upotreba kreme za područje oko očiju ujutro i uveče je obavezna.
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar