Učini da ostatak tvoga života bude najbolji dio tvoga života!


Nije više bitno što si do sada prošao, ni koliko si udaraca dobio, bitno je kakva si osoba kroz sve te turbulencije postao. Štoviše sada se možeš i zahvaliti onima koji su te odbijali misleći da si premali za njih, da su oni veća klasa, možeš se zahvaliti za sva zatvorena vrata što si pošao natrag u svijet i otkrio ono što te učinilo ovakvim čovjekom kakav si postao.

Učini da ostatak tvoga života bude najbolji dio tvoga života. Ne pristaj na različite kompromise i kupnje, tvoj integritet nema cijenu, kada to shvatiš dobit ćeš neprocijenjivi život. Ne pristaj na ponižavanja i udrace ispod pojasa, samo se kreni i idu, dajući do znanja da sa takvima nemaš niti jednu zajedničku točku. Ne pristaj da ti netko govori što trebaš činiti, govoriti a kamoli misliti, osoba si jedinstvena i neponovljiva i nitko nema pravo na to.

Učini da ostatak tvoga života bude najbolji dio tvoga života. Odluke koje ćeš danas donijeti nisu samo neke smjernice, vizije, ideje kako bi trebao izgledati tvoj život, oni su tvoja čista budućnost. Ne donosi ih na precač, ne donosi bez da si i srcem razmišljao jer si već mnogo puta primjetio da se neke greške ne mogu popraviti, moramo samo naučiti s njihovim posljedicama živjeti, odluke bez srca su tipičan primjer toga.

Učini da ostatak tvoga života bude najbolji dio tvoga života. Uvijek čovjek može žaliti na nečim, ali najgora su žaljenja nakon propuštenih prilika, a ostatak života je jedan velika prilika i dar. Nemoj je zanemariti, nemoj je ugušiti. Svi putevi prema naprijed započinju prvim korakom, i mali i veliki. Nemoj puno razmišljati ako je u tvom srcu već neki plan. Samo kreni, ne pitaj se što nisi krenuo prije, a ostatak života će ti biti zahvalan.
Mario Žuvela/Savjetnikuspjeha.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...