Severina u već viđenom izdanju potvrdila bezvremenski status male bijele haljine


Postoje modni komadi koje mogu nositi sve generacije. Odlično će se uklopiti u vaš stil, stil vaše mame, pa čak i vaše kćeri. Upravo takva je i jednostavna bijela haljina u kojoj je Severina viđena već nekoliko puta.

Naime, pjevačica je nakon velike regionalne turneje "Dobrodošao u klub" odlučila organizirati još spektakularniju turneju pod nazivom "The Magic Tour" pa vrijedno radi na njezinoj promociji.
"Točno nas dva mjeseca dijeli do početka Magic Tour u Splitu", napisala je Severina u opisu videa na kojem nosi upravo spomenutu bijelu haljinu.

Riječ je o jednostavnom kroju koji naglašava njen vitak struk, a nosiv je u apsolutno svim situacijama. Haljina je decentna, elegantna i ženstvena, a svejedno nije rezervirana samo za posebne prilike. Štoviše, pjevačica ju je nosila čak i tijekom putovanja avionom, što samo dokazuje da ovaj modni klasik jamči udobnost.
Uz poneki modni dodatak i visoke potpetice, vrlo je lako možete transformirati u pravu večernju toaletu, a ako je kombinirate s ravnim sandalama, dobit ćete kombinaciju za svaki dan.

Uz malu crnu haljinu, ovo je bezvremenski klasik u koji se uvijek isplati uložiti.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...