Severina oduzima dah u vatrenoj haljini


Severina zna kako ukrasti sve poglede gdje god se pojavi.

Rovinj je proteklog vikenda bio mjesto na kojem su se okupila brojna poznata imena, a nije mu odoljela ni domaća pjevačica kojoj je društvo pravio suprug Igor Kojić. Na partyju koji je organizirala njena prijateljica Iva Radić Severina se pojavila u očaravajućoj satenskoj haljini ukrašenoj trenutno omiljenim uzorkom - šarmantnim točkicama.
Predimenzionirani puf rukavi, luksuzni materijal, visok ovratnik i asimetrična dužina haljine koja je naglasak stavila na njene vitke noge pokazali su se kao dobitna kombinacija. Inače, riječ je o dizajnu koji potpisuje Alexandre Vauthier, a trenutno se može nabaviti na sniženju za 2.067 dolara (oko 13.850 kuna), dok joj je puna cijena bila 2.954 dolara (oko 19.790 kuna).

Outfit je upotpunila jednostavnim sandalama u istoj boji, dok je dominaciju crvene prekinula smeđom torbicom zanimljivog oblika koja je dio kolekcije Gabriele Hearst.

Podsjetimo, u istoj haljini već su viđene i dvije slavne manekenke, ruskinja Natalia Vodianova, kao i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...