STIGLA NAM JE KOLEKCIJA S UVJERLJIVO NAJVIŠE NIJANSI KOREKTORA I PUDERA


Na licu jedne osobe može se pronaći i nekoliko različitih nijansi, a upravo su ti suptilni podtonovi ono što nas čini jedinstvenima. Upravo iz tog razloga, Urban Decay stvorio je pravu znanost iz dekorativne kozmetike. Uračunali su intenzitet nijansi te glavne tonove i podtonove kako bi otkrili pravu nijansi indivudalne kože, a rezultat je 40 precizno osmišljenih nijansi STAY NAKED tekućeg pudera i 25 nijansi STAY NAKED korektora veganske formule.

VEGANSKA I VODOOTPORNA FORMULA
Lagani tekući puder Stay Naked sadrži novu mat, vodootpornu i vegansku formulu srednjeg prekrivanja za osjećaj „gole kože“. Postojan je 24 sata, a nijanse su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona  i 7 podtonova. Nakonšto se odabere intenzitet, određuje se je li glavni ton hladan, neutralan ili topao, a potom se preciziraju podtonovi: ružičasti, maslinasti, plavi (boja šljive), neutralni, žuti (zlatni), narančasti (boje breskve) i crveni (raskošni).
Za sve koji žele maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata ali ne žele da izgleda umjetno, visokoprekrivajući korektor Stay Naked sadrži laganu, prozračnu i vodootpornu formulu gotovo neprimjetnog osjećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je riješiti problem pronalaska pravog tona tvoje kože.


journal.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE