Sarah Jessica Parker smatra da razdvojenost pozitivno utiče na brak


Sarah Jessica Parker je iskreno progovorila o odnosu sa suprugom Matthew Broderickom i svemu što za nju znači roditeljstvo.

U posljednjoj epizodi "Girlboss Radio", Sarah je voditeljici S. Amoruso iskreno ispričala kako funkcionira brak kada su supružnici često odvojeni.Njihov brak traje već 20 godina i roditelji su troje djece. Iako njen suprug često zbog posla izbiva iz kuće, Sarah smatra da je upravo to dobro za njihov brak

"Možda zvuči kao ludost, ali vodimo živote koji nam omogućavaju da se uvijek vraćamo jedno drugome. Njega njegov posao odvede u jedan grad, mene u drugi i u neku ruku mislim da to pozitivno utječe na naš brak jer uvijek imamo nove priče za podijeliti... " izjavila je te pojasnila:"Veze su teške, uvijek sam željela ulagati više... Volim ga i mislim da je briljantan. Sigurna sam da ga ponekad živciram jer i on živcira mene. No, smatram da što više ulažeš, dulje traješ...".

Roditeljstvo ispunjava, ali i znači stalnu brigu; "Majčinstvo može značiti i bol i uzbuđenost, a meni se zbog djece okrenuo svijet. Knjige razumijem na novi način, glazbu doživljavam drugačije, roditelje promatram drugim očima i to je ono što je zabavno." Iako ponekad misli da se pretvorila u čistačicu koja cijeli dan hoda po kući i posprema, uvijek je željela biti majka a najviše je ispunjava pomisao kako će djeca izrasti u interesantne, dobre ljude koji će pridonijeti društvu.
ordinacija.vecernji.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...