Jedna čaša napitka daje energiju celoga dana


Lakše je nego što mislite napraviti super zdrave, zanimljive smutije i to bez trošenja mnogo novca. Sjajno je što vam za većinu ovih napitaka ne treba mnogo namirnica pa će vam proizvodi, koji vam trebaju kao sastojci, trajati neko vreme, a i budući da ih stavljate u malenim količinama, moći ćete da ih koristite više puta.

Smuti je vrlo popularan napitak i možda jedini napitak na svetu u koji možete staviti i voće i povrće, a da bude ukusan. Već je poznato da ovaj napitak ubrzava metabolizam, ali i podstiče razgradnju masnih ćelija. Hranjiv je i osvežavajući, a može vam biti i izvrstan saveznik u mršavljenju.



Sastojci:

½ šoljica nezaslađenog bademovog mleka
½ zamrznute banane
½ šoljica zamrznutih trešanja (višanja ili nekog crvenog voća)
1 kašika kakao praha

Priprema:

Sve sastojke ubacite u blender. Mešajte ih sve dok ne dobijete kremastu teksturu. Dodajte bademovo mleko po potrebi i prema željenoj gustini. Smuti je savršen napitak za svako doba dana, a za njegovu pripremu možete koristiti bilo koje namirnice koje vam najviše odgovaraju.
cosmopolitan.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...