Pripremite "sagorjevač": Topi mast na trbuhu u samo 7 dana!


Često sanjamo o idealnom tijelu s odgovarajućom težinom, bez imalo primjetne tjelesne masti.

Želimo imati ravan trbuh i savršene noge
Ono što ponekad zaboravimo jest da nam je majka priroda dala elemente koji nam mogu pomoći u rješavanju ovakvih problema.Ne moramo se podvrgnuti skupim tretmanima koji uključuju mnoge kemikalije koje nisu toliko idealne za naše tijelo.

Slijedeći ovu ideju, u ovom ćemo članku predstaviti dva potencijalna sastojka koja će vam pomoći da izgubite neželjenu masnoću.

Kombiniranje limuna i chia sjemenki u shakeovima, može nam pomoći da izgubimo masnoću, piše Top Healthy Life Advices.

Limun, chia shake i njegove prednosti
Limun je izvrsno sredstvo za eliminaciju masti i karakterizira ga vrlo malo kalorija. Također, djeluje antivirusno.Zbog visokog sadržaja vlakana potpomaže hidrataciju, a tako se lakše eliminiraju toksini. Chia je mala sjemenka koja je prirodni antioksidans i vrlo je bogata vlaknima.

Zamislite sada prednosti koje mogu donijeti vašem tijelu ako udružite ova dva elementa. Rezultati će vas iznenaditi!

Potrebni sastojci:
čaša i pol vode
1 žlica meda
sok od limuna
1 žlica Chia sjemenki

Postupak pripreme
Najprije morate namočiti Chia sjemenke u vodi.

Otprilike jedan sat kasnije izmiješajte vodu, sok od limuna i Chia sjemenke. Možete upotrijebiti i blender, ovisno o vašem ukusu.

Nakon toga, vaš shake je spreman za konzumaciju. Konzumirajte ga svakog jutra na prazan želudac i brzo ćete primijetiti promjene na vašem tijelu.
ezadar.rtl.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...