Povećajte libido uz 5 proizvoda


Nije tajna da moć seksualne želje u izvesnoj meri zavisi od ishrane.


Pokušajte da dodate neophodne proizvode u svoj meni kako biste povećali svoju seksualnost. Prema brojnim studijama naučnika, naša seksualna želja zavisi od nivoa određenih supstanci u našem organizmu. Da povećate nivo ne morate da pijete vitamine, jer sve što je potrebno, možemo dobiti od konvencionalnih proizvoda. 

Začini

Od davnina, začini se koriste ne samo u kuvanju, već i u medicini. Nedavna istraživanja su pokazala da muskatni oraščić utiče na seksualnu želju, a miris cimeta može odmah poboljšati raspoloženje. Dodajte začine svojim omiljenim jelima i napicima kako biste poboljšali svoje zdravlje.


Semenke
Čia seme, lan i razne vrste oraha - odličan su izvora antioksidanata i esencijalnih vitamina. Stručnjaci veruju da ove korisne osobine oraha i semena takođe povećavaju libido. Preporučujemo da dodate ove namirnice u salatama, napicima ili ih jedete kao grickalice.



Zeleno povrće
Gubitak seksualnosti može biti zbog nedostatka vitamina B, smatraju naučnici. Odlični izvori ovih vitamina su zeleno povrće, pileće meso, jaja i govedina. Pokušajte da dodate više zelenila u vašu ishranu, to definitivno neće narušiti vašu figuru.

Ostrige
Ostrige se smatraju finim afrodizijakom. Odličan su izvor cinka - u jednoj ostrigi gotovo je dvostruka norma ovog mikroelementa - oko 25 mg. Stručnjaci su sigurni da nedostatak cinka dovodi do smanjenja libida, tako da će mali deo ostriga lako vratiti deficit. 

Morska riba
Uljane morske ribe, posebno losos, odličan su izvor Omega-3 masnih kiselina. Brojne studije su pokazale da imaju blagotvorno dejstvo na cerebralnu cirkulaciju i čak doprinose poboljšanju raspoloženja. Pored toga, masne kiseline su suštinski deo našeg seksualnog zdravlja.
zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...