Melania Trump stajlingom razvedrila dan


Predsjednik i prva dama posjetili su dječju bolnicu u Cincinnatiju, a dobro raspoložena Melania zablistala je u odvažnom stajlingu u kakvom ju rijetko viđamo. Čini se kako lijepa prva dama prati trendove pa zna da su boje ove zime apsolutni 'must have'



Tijekom jednodnevnog putovanja u saveznu državu Ohio, Melania Trump se sve vrijeme smješkala, no incident koji se dogodio ispred Bijele kuće prije samog puta potvrdio je kako prva dama suprugu još uvijek ne može oprostiti navodnu aferu koju je imao s pornoglumicom Stormy Daniels, dok je Melania bila trudna s Barronom. Prva dama je po tko zna koji put u javnosti odgurnula Trumpu ruku, što su zabilježile kamere.

Unatoč trzavicama između predsjedničkog para, koje su navodno bile prisutne i prije Trumpove kandidature, Melania je uspjela oduševiti izgledom. Dugonoga ljepotica slovenskih korijena jedna je od onih žena kojima sve pristaje, pa joj se mogu oprostiti i sitne pogreške. No ovoga puta pogrešaka nije bilo.


Prva dama je za put u Ohio odjenula kožnu suknju pencil kroja u boji konjaka s potpisom modne kuće Herve Pierre, koju je uskladila s jarkožutom dolčevitom i dugačkim kaputom prebačenim preko ramena, poput prave dame. Kaput i dolčevita nose potpis modne kuće Ralph Lauren, dok su štikle uzorka leoparda s potpisom Manola Blahnika.


Istu suknju Melania je već ranije nosila uoči Dana zahvalnosti na tradicionalnoj ceremoniji pomilovanja purica. Prva dama je tada uz suknju omiljena kroja nosila dolčevitu u boji cigle s potpisom Victorije Beckham, tamnosmeđe cipele Manola Blahnika i retro kaput od žakarda cvjetnog uzorka dizajnerice Stelle McCartney.
tportal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...