Ove situacije treba da izbegavate u seksu

Koliko god vam se činilo da su sledeće stvari dozvoljene i da vam neće upropastiti užitak, zapravo su prave ubice ljubavi i strasti.

Ako želite da potpuno uživate u čarima seksa i uspostavite veću bliskost sa svojim partnerom, onda morate imati na umu da sledećih 13 stvari morate i te kako izbegavati.

Odlazak u kupatilo na „osvežavanje“ pre svakog seksa.
Jasno nam je da želite da izgledate dobro, mirišete sveže i budete neodoljivi u svakom trenutku, ali ne treba da  prekidate trenutak kako biste otrčali u kupatilo da operete zube. Samo se opustite...

Seks s muškarcima koji od vas zahtevaju da ih oralno zadovoljite, ali ne vraćaju uslugu.
Dosta nam je nepravednosti. Vaša vagina nije čudna ni odvratna, a ukus ništa lošiji od njegovog. Stvar je jednostavna, ako ga vi možete zadovoljiti, on bi isto, sa zadovoljstvom, trebao to učiniti za vas.

Pravite se da je seks s vašim partnerom samo seks kad potajno imate osećanje prema njemu.
Bez obzira na to da li se plašite da mu priznate ili jednostavno niste sigurni u to što osećate, ne postoji izgovor za poricanje očitog. Što više odugovlačite, to će više boleti ako osećanja nisu uzvraćena. Ako mu se ne sviđa to što čuje, postoji neko kome hoće

Ne znate kad se poslednji put testirao na polne bolesti.
Da li je lakše provesti noć s nekim i držati palčeve? Ako niste u stabilnoj vezi i spavate s frajerom po prvi put, ne izbegavajte to pitanje ni pod koju cenu.

Ne priznajete da vas nešto zapravo boli.
Osim ako je frajer potpuni divljak (ako jeste, zašto ste još tamo?), sigurno ne želi da vas povredi. Ipak, on ne može da zna šta vam je neprijatno ili vas boli, ako mu sami to ne kažete ili bar stavite do znanja j. Tako to bar radi većina i zasad funkcioniše sasvim dobro. Probajte.

Lažni zvukovi da uživate
Ako uzdišete na svaki njegov pokret, čak i one koji vam nisu baš toliko dobri ni prijatni, on nikad neće  znati da ćete o ovom seksualnom iskustvu kasnije razglabati na kafi s prijateljima kao o nečem najgorem što ste ikad iskusili. Ako vam je dosadno, onda tako i izgledajte, a ako uzdišete, radite to jer vam je stvarno tako dobro.

Niste direktni i ne kažete mu tačno što želite.
On ne može da čita vaše misli. Ne morate vikati na njega dok u ruci držite bič, ali treba napomenuti: „Ovo mi se stvarno sviđa“, ili: „Nemoj to da radiš“. Mi želimo da verovati da ste s frajerom koji će sve učiniti kako bi vas zadovoljio.

Tokom seksa brinete se o višku kilograma.
Sav trud ulažete u uvlačenje stomaka i pokrivanje osetljivih delova do te mere da se uopšte ne koncentrišete na ono što je bitno – seks. Da li mislite da će takav stav seks učiniti dobrim i nezaboravnim? Teško.

Odbijate seks jer se niste obrijali.
Bez obzira na to da li su to vaše noge ili "tamo dole", sumnjamo da će i jedan frajer komentarisatii nešto u stilu: „Šta je s ovih pola centimetra dlaka na nogama? Molim te, skloni se od mene.“ Ako se to dogodi, molimo da nas obavestite.

Govorite mu: „Nema veze, zaboravi“, svaki put kad mislite da vam je potrebno previše do orgazma.
Svi to radimo. Opustite se i dopustite partneru da vam pomogne. U trenutku orgazma pokušavate da izgledate seksi. To što se koncentrišete na to kako ćete izgledati, vaše misli odvlači od samog osećaja. Takođe, dok svršavate je gotovo nemoguće izgledati seksi .

Ne želite da mu priznate da zapravo ne želite s njim seks jer ste dobile menstruaciju
„Ne znam, ne osećam se dobro“, je jednostavnije? Iskreno, takva rečenica samo će podstaknuti dugi razgovor na kraju kojeg će vam doneti supu jer je zbunjen. Verovali ili ne, muškarci znaju da svaki mesec imamo menstruaciju!

Glumite orgazam.

Laganje ili glumljenje orgazma je nešto što muškarce u krevetu ljuti više od svega, ali činjenica je da nam je lakše odglumiti veličanstven orgazam, nego priznati: „Šta god ovo bilo, ne sviđa mi se i ne zadovoljava me“, jer vas brine njegova reakcija. Poslušajte naš savet: vodite ga korak po korak, recite mu što je poželjno, a što nije, a ako nije voljan raditi na svojim veštinama da bi vas zadovoljio, bežite dok nije kasno.
cosmopolitan.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...