Prva dama Francuske na vrhu Vogueove liste najbolje odjevenih žena u 2017. godini!

Magazin Vogue objavio je listu najbolje odjevenih slavnih žena u 2017. godini, a na vrhu liste našla se supruga francuskog predsjednika Brigitte Macron.

"Kada je riječ o jedinstvenom stilu Brigitte Macron često se ponavlja izraz 'prkosi godinama'. Mi bismo ga zamijenili sa 'dosljedno veličanstven' jer je jasno da prva dama ne prihvata kritike kada je riječ o njenom modnom izboru. Favoriti učiteljice s vječno namještenom frizurom su kožne helanke, minjaci i retro kaputi. Brigitte je toliko samouvjerena da na državnim događajima nosi prozirne štikle Gianvita Rossija", obrazložilo je uredništvo Voguea svoj izbor.

Na listi su se, osim 64-godišnje Brigitte, našle i Nicole Kidman, Rihanna, Zoe Kravitz, Solange, Natalie Portman, Claire Foy, Emma Stone, Zendaya i Ruth Negga. Lista nije numerisana, a iz Voguea su naglasili da je ove godine najveća promjena u modi s crvenih tepiha trend umjerenosti najveća promjena u modi s crvenih tepiha u 2017. godini.
klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...