Ljepotica i "zvijer": Žene nije briga za izgled muškaraca

Nije tajna da muškarci padaju na izgled žena, ali zato će pažnju žena privući druge muške kvalitete. U nastavku pogledajte dokaze za tu tvrdnju

Mnoga istraživanja pokazala su da je većini muškaraca izgled najvažniji na ženi dok je u našem taboru situacija drugačija. "Propisno" najzgodnijeg muškarca u prostoriji ponekad nećemo niti primijetiti, a pažnju će nam privuči onaj jedan koji možda i nije neki ljepotan, ali zato ima šarm kojem je teško odoljeti i iz kojeg proizlazi seksipil.

Pripadnici muškog spola na ovu tvrdnju vjerojatno bi odmahnuli rukom, ali ljubavni odabir brojnih poznatih dama dokazuje da je ona itekako točna.
Monica Bellucci i Vincent Cassel upoznali su se i zaljubili 1996. godine na snimanju filma "L’Appartement" te proveli zajedno 18 godina. I dok se svi slažu da je krasotica Monica jedna od najljepših glumica današnjice, njezin bivši suprug ne spada u kategoriju klasično lijepog muškarca.

Međutim, zahvaljujući urođenom šarmu i neospornom talentu bio je i ostao miljenik žena. Slavni 50-godišnji glumac i dalje osvaja ljepotice - u vezi je s 27-ogodišnjom manekenkom Tinom Kunakey.

Norman Reedus, zvijezda serije "The Walking Dead", bio je u braku s Helenom Christensen, pripadnicom elitnog kluba supermodela koji su u 90-ima vladali modnim pistama i naslovnicama modnih časopisa.

Pomalo misteriozan i netipičnog grubog izgleda, Norman također ima legije obožavateljica, a izgleda da je i veliki srcolomac. Naime, mjesecima se šuška kako je glumica Diane Kruger upravo zbog njega prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Joshuom Jacksonom.

Na šarm glumca Rhysa Ifansa kojeg obožavateljice romantičnih filmova pamte po ulozi urnebesnog Spikea u "Notting Hillu" pale su Sienna Miller i Anna Friel.

Pogledajte u galeriji još foto dokaza da žene definitivno ne padaju samo na izgled
zadovoljna.dnevnik.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...