Ulje konoplje isceljuje telo od glave do pete

Kokosovo, avokadovo, ulje argana: odavno smo naučili na benefite prirodnih ulja, no sada je na scenu stupilo novo ulje i ukralo mesto svim ostalima, a reč je o ulju konoplje. Ovo ulje istaknuće prirodnu lepotu vaše kože te joj podariti zdrav sjaja i potrebnu čvrstinu.

Većina ljudi povezuje konoplju s Bob Marlijem, a ne kozmetikom, ali ne brinite, jer je ulje konoplje koje se koristi za kožu napravljeno od semenki i neće vam dati neželjeni efekat. Ovo ulje nema THC sastojak koji je psihoaktivna supstanca i daje opojni učinak. Kvalitetno ulje konoplje bez ikakve opasnosti možete koristiti kako u kuhinji, tako i u kupatilu za negu vašeg lica i tela.

Ulje konoplje pravi je eliksir koji će ojačati vaše telo kako iznutra tako i spolja. Jestivo ulje konoplje koristi se za kuvanje, pečenje i salate, ali i kao tretman za kožu. Razlog posebnog učinka konoplje su vredne hranjive materije koje se nalaze u ulju poput Omega-3 masne kiseline, omega-6 masne kiseline, gama-linoleinske kiseline, vitamina B1 i B2, vitamina E, minerala kao što su fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, natrijum, gvožđe, cink....mislimo da je sve jasno.


Ulje konoplje najbolje je naneti na očišćenu kožu. Ulje nežno umasirajte u kožu pomoću prstiju, a pogodno je za svakodnevnu upotrebu.
stil.kurir.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...