PUMA i Sophija Webster: Dolazi nova kolekcija!

Nakon više nego uspješne saradnje Rihanne i njemačkog sportskog brenda Puma koji se ovom kolaboracijom naumio repozicionirati na tržištu, kao i onih s Carom Delevingne ili pak Kylie Jenner, nova je saradnja na pomolu, i to ona sa Sophijom Webster!

Dizajnerica cipela poznata po svojoj šarenoj estetici protkanoj printevima i nepobitnoj ženstvenosti svoju će viziju prenijeti i na liniju patike i ženske sportske odjeće i to pod okriljem brenda Puma.

Prvi je ovo izlet poznate dizajnerice u dizajn odjeće, a ono što se o nadolazećoj kolekciji zna jeste da će komadi biti ukrašeni prepoznatljivim uzorcima leptira, a kolekcija će u fokusu imati ples kao Sophijin omiljeni oblik rekreacije i, kako kaže, njenu drugu najveću ljubav.

U Puma X Sophia Webster liniji će se tako moći pronaći tajice, crop topovi, bodiji, kratke hlačice, gornji dijelovi trenerki, kao i patike te natikače sa šarenim printom koje će svakako biti osvježenje na području sportske obuće.

Kolekcija je od juče dostupna na službenoj stranici Sophije Webster, a od 9. septembra u odabranim Puma trgovinama širom svijeta.ljepotaizdravlje.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...