Prednosti jeseni

Ovo nije naučni članak, a ni spisak fraza koje viđamo na društvenim mrežama.  Ovo su istinite činjenice sa kojima se teško nećete složiti.

Leto prolazi, a sa njim i tople večeri pod zvezdanim nebom. Sa prvim hladnim kišama, mnogi postaju melanholični i negoduju zbog dolaska jesenje sezone. 

Predlažemo da razmislite koje stvari volite da radite tokom jeseni.

1. Možete napokon prestati sa salatama umesto večere. Prvo, sezona svežeg povrća je već prošla, a supermarketi su ispunjeni paradajzom bez ukusa. Drugo, par centimetara u struku ispod divnog mekog (i lepog) džempera niko neće primetiti. Vreme je da se opustite.

2. Ne morate osetiti bolno kajanje zbog propuštenog treninga u teretani. Razlog je isti kao u prvom slučaju.

3. Vreme je za udobne pidžame i toplu odeću.

4. Hladna sezona zahteva dodatno zagrevanja. Kada nemate šta da radite i želite da se zagrejete, šetnja sa simpatijom  je idealna aktivnost, i mnogi parovi ovo praktikuju.

5. Vreme je za divna topla pića – toplu čokoladu i mirisne čajeve.

6. Dani su tokom jeseni kraći i noć brzo dolazi, što znači da ćete svakog dana manje čekati do romatične večeri.

7. Početak hladnog vremena je odlična prilika za ažuriranje garderobe. Devojci tako malo treba za sreću.

8. Kada dođe jesen, bliži se dolazak Nove godine. Nećete imati vremena ni da se osvrnete unazad, jer će prozori u prodavnicama biti napunjeni novogodišnjim igračkama, a vrlo brzo će grad uhvatiti Božićna groznica sa mirisom jela, karamela i radosti.

9. U jesen je Noć veštica, najomiljeniji praznik mnogih ljudi. Ako ga do sada niste proslavili, onda je vreme za početak – verujte nam, ludo ćete se zabaviti.


10. Jesen je vreme bioskopa. Nakon šetnje poželećete da se sakrijete na neko toplo i udobno mesto. Bioskop je idealan. Takođe to možete da uradite kod kuće. Pripremite ukusne griskalice, omiljeno toplo ćebe i uživajte u dobrom filmu. Nije li to idealan plan za veče, pogotovo kada je napolju pet stepeni i pada kiša?
hejmagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...