Iako se čini tvrdi orah, jednom kad ga “otvorite” ovaj znak je toplo klupko ljubavi

Ako zađete ispod površine, uživaćete u njegovoj toplini, brizi i ljubavi.

Ovaj znak je tvrd orah kojeg je teško razbiti! Ali kada to učinite, vi ćete uživati u njegovoj toplini, brizi i ljubavi. Ali, ako ga izigrate, pazite se! Njegova ljuska će se pretvoriti u bojno oružje, a njegova klješta su brža od metka.

On je – Rak!

Oni su vodeni znaci i svijet posmatraju iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari, kraj morske obale ili nekom romantičnom mjestu. Snažne emocije između vas dvoje će se pojaviti u trenutku kad se oboje opustite i pokažete svoju maštu.

Rak traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svjetlo. Poljupci Raka su nježni i topli i nikad ne prestaju.

Kad se osjeća emocionalno povrijeđen on će izvući klješta i uštipnuti vas, jer na taj način može najbrže dobiti emocionalnu reakciju. Međutim, za razliku od Škorpija, njihovi napadi nisu tako duboki ili proračunati.


Imajte u vidu da ako vas Rak voli, voljeće vas do kraja života, ali u slučaju da razmišlja da li će da bude sa vama, bolje je da se odmah okrenete i odete. U suprotnom, razvlačenje će trajati dugo, a to će biti veoma mučno.

haber.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...