Koji su vaši sretni brojevi?

Brojevi koji obilježavaju vaš život i osobnost te donose sreću

Kad god je aktualan neki veliki dobitak u igrama na sreću, mnogi pokušavaju dokučiti koji je njihov sretan broj. Da vam olakšamo posao, istražili smo koji su to brojevi koji bi vam mogli donijeti sreću, a povezano s vašim astrološkim znakom, godinom rođenja ili nekim drugim pokazateljem.

Uzmete li u obzir sve pokazatelje o kojim ćemo govoriti, dobit ćete lijepi niz brojeva karakterističnih za vašu osobnost, pa ih pokušajte primijeniti u igrama na sreću.

Prvi kriterij bit će godina vašeg rođenja. Ukoliko zbrojite znamenke iste, sigurno ćete dobiti neki broj. Ako je on velik, možete ga zbrajati i dalje, tj. raščlaniti i tako dobiti već dva broja koji su svakako povezani s vama. Ovi brojevi su zapravo i generacijski jer se odnose na ljude rođene te godine. Oni imaju poseban značaj u tarotu jer vrlo točno opisuju situaciju, okolnosti, podneblje i slično povezano s vašim dolaskom na svijet.

Kao primjer uzmimo godinu 1967. Ako zbrojite 1+9+6+7 dobit ćete 23, a raščlanite li još i taj broj 2+3, dobivate 5. Znači imate već dva broja koja predstavljaju vaše vibracije, ono što ste vi. Ova teorija polazi od toga da je sreća u tome da budemo ono što jesmo, pa da vjerujući u brojčane pokazatelje vremena i kalendara, njima možemo privući i vibracije koje će nam istu sreću donijeti.
Dakako premda ovakvi brojevi vrijede za cijelu jednu generaciju, oni tek u kombinaciji s nekim individualnim brojevima daju poseban niz i opet svatko ima svoju originalnu kombinaciju.

Datum rođenja također je odličan pokazatelj osobnosti i prema numerologiji, a i prema tarotu. Jednostavno zbrojite svoj datum. Zadržat ćemo se na istom primjeru kako bismo na kraju našoj, nazovimo je Ivanki, mogli odrediti njene sretne brojeve. Znači ako je ona rođena npr. 14.9.1967. je 1+4+9+1+9+6+7, a to daje 37, te potom još 3+7 što daje 10. Dalje možemo raščlaniti još i 1+0 što daje 1. U ovom slučaju dobili smo još tri broja povezanih s Ivankom: 37,10 i 1. Dodamo li tome prethodna dva sretna broja 23 i 5, sad ih već imamo pet.

U našem primjeru osoba je rođena u znaku Djevice. Povezanost astroloških znakova s brojem jasno je predočena s njihovom usporedbom s 12 astroloških kuća. Tako je Djevica šesti znak po redu znak u krugu zodijaka, tj. ekvivalent 6.-toj kući horoskopa, pa će idući vjerojatno sretan broj naše Ivanke biti broj 6.

Na ovaj način smo samo analizom nekih njenih podataka došli do niza brojeva: 23,5, 37,10,1 i 6. Dovoljno da zaigra kombinaciju 6/45.
Zbrojimo li sve te brojeve i raščlanimo ih to izgleda ovako: 2+3+5+3+7+10+1+6=37, pa opet 3+7=10 i opet 1+0=1. No taj broj smo već imali.

Ostaju nam na raspolaganju neki drugi pokazatelji Ivankine osobnosti. To može biti neki njoj sretan datum, godina, raščlamba njenog imena (u nekim kombinacijama postoji povezanost slova i brojeva, a za to postoje i tablice), no još bolji je pokazatelj (ako vam nedostaje poneki broj) kad se sama osoba pažljivo fokusira na ono što joj je zaista važno u životu i izabere neki njoj važan datum, trenutak, broj ili slično.

Također su u igri i brojevi za koje ste dosad primijetili da vam uobičajeno čine dobro: npr. nekome se nešto važno i dobro dogodilo 7.-og u mjesecu, te kombinacije istog broja s drugim. Konkretno, npr. ako se naša Ivanka dobro koncentrirala i prisjetila nekih najsretnijih trenutaka u svom životu kao to da je npr. 7.7. upisala školu o kojoj je oduvijek sanjala, onda joj je sedmica sigurno sretna. Isti broj može se razraditi i u sve njegove oblike kao što su 17, 27, te opet 37.

Također vrijedi pravilo da ako vam se u nekim pokazateljima neki broj stalno ponavlja, onda je njegov značaj još i jači.

A sad pogledajmo povezanost astroloških znakova i brojeva, te zašto je to tako.

Zapamtite da OVNU uvijek pripada broj 1, on je prvi, vodi, žuri, aktivan je.

BIK je povezan s brojem 2 ne zbog simbolike para ili dualiteta, nego zbog prirode druge kuće koja nakon individualnosti Ovna dolazi na dnevni red: nakon što se oformila jedinka (Ovan) ona gleda da nešto skrbi, ima, da uspostavi neki sustav vrijednosti što je u astrologiji predstavljeno s 2. kućom. Zato je Bik povezan s dvojkom.

BLIZANAC je priroda treće kuće i njemu pripada broj 3. Ne toliko zbog idealnosti broja nego zbog sposobnosti komunikacije, iako sekundarno, zbog dvojne prirode znaka njemu se može pripisati i broj 2. Zato može smatrati svojim sretnim brojevima i 3 i 2.

RAKU definitivno odgovara broj 4 koji predstavlja sigurnost, dom, obitelj, ognjište, tj. sve ono što odražava prirodu 4. kuće ili prirodu znaka Raka.

LAVOVI su u astrologiji povezani s brojem 5. Peta kuća označava i njegovu prirodu, sklonost ka pozornicama, teatralnosti, sportu, estradi, cirkusu, djeci, mladima.

DJEVICA predstavlja prirodu 6. kuće službe, svakodnevnog posla, malih sitnih stvari, navika, brige o zdravlju i medicini, pa njoj svakako pripada broj 6.

VAGA uvijek voli svoju bolju polovicu više od same sebe, a sedma je po redu i predstavlja 7. kuću horoskopa koja označava partnerstvo, brak, sklad udvoje. Sekundarno, njen sretan broj je i dvojka. Ona se uvijek može oslanjati na brojeve 7 i 2.

Što je za ŠKORPIONA najveći izazov? Borba, strast, ako može do istrebljenja. Potom obnova, uzdizanje iz pepela. Priroda je to 8. kuće horoskopa koja predstavlja transformaciju, seksualnost, porođaj, obnovu, pa Škorpionu savršeno odgovara broj 8.

STRIJELAC voli daljine, visine, širine, putovanja, religiju, filozofiju, slobodu. Potpuno ogovara prirodi 9.-te kuće horoskopa i za neke savršenom broju 9. Ni to nije bez veze, jer Strijelcem vlada Jupiter, po mnogima (ako je u dobrim aspektima) najbolji planet.

JARAC je uvijek povezan s napredovanjem, doduše onim za koje se treba i potruditi, pa je njegov uspjeh zaslužen, čvrst i siguran. On je ekvivalent 10.-toj kući horoskopa koja predstavlja krunu uspjeha,  status, karijeru i vrhunac. Njegovi su sretni brojevi zato 10 i 1 (ovaj drugi zato jer desetku raščlanjujemo 1+0=1).

VODENJAK dolazi nakon svega opisanog kad uspon više nije toliko važan koliko opuštanje u plodovima rada, te dijeljenje postignutog s drugima, a najradije s prijateljima. Priroda je to 11.-te kuće horoskopa koja predstavlja drage bliske ljude, prijateljstva, humanizam, filantropiju, socijalne službe. Zato ovom znaku pripada broj 11, a sekundarno broj 2, jer se raščlanjivanjem jedanaestice dobije dvojka.

RIBA je posljednja u nizu i uvijek povezana sa 12.-om kućom horoskopa koja predstavlja snove, podsvijest, maštu, bolnice, ludnice, zatvore, laboratorije i slično. Zato njoj pripada broj 12, a sekundarno broj 3, jer kad raščlanimo 1+2 dobivamo 3.

Svaki od vaših „zodijačkih“ brojeva možete kombinirati s nekim drugim brojem, a također i s brojem koji je povezan s vašim podznakom.


Izvor: zena.rtl.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...