Izbor kafe otkriva vaš karakter

Ispijanje kafe je omiljeni ritual za mnoge osobe. Šta pijete i kakav kofeinski napitak birate mnogo govori o vašem karakteru.Crna šoljica kafe ujutru
Čak i ako niste najvedrija osoba na svijetu, vi ste pojedinac na koje se drugi mogu osloniti. U poslu ste izuzetno ozbiljni i organizovani. Uvijek ste prvi koji će se javiti za obavljanje nekih sitnica, čak i kada niste najbolji izbor za određeni posao.
Kafa iz francuske prese
Kreativni nered je vaše drugo ime. Iako su vam sve raspoložive površine prepune stvari, vi ste osoba koja se najbolje snalazi pod pritiskom. Ili barem tako sebe tešite dok se 'gubite' u moru detalja koje vas okružuju.
Espresso nakon ručka
Neki vas zovu lijenštinom, a vi sebe smatrate osobom koja zna da uživa u životu punim plućima. Sopstvena prijatnost vam je na prvom mjestu, i nije vas strah da prekršite pravila kako bi se počastili stvarima koje vas čine srećnima.
Kafa iz termosa
Ne volite kada vas nazivaju 'stipsom'. Vi ne nosite termos na posao da biste uštedjeli novac. Naprotiv, zahtijevate da vaša kafa bude savršena, i samo je vi znate tako da je napravite.
Kafa sa mlijekom i šećerom u velikoj šolji
Vi ste izuzetno komunikativna osoba. Uživate u ozbiljnim razgovorima, ali i razmjeni svakodnevnih informacija. Znate sve kancelarijske tračeve, pa vas rijetko koja informacija može iznenaditi.
Instant kafa
Vi ste osoba sa mnogo odgovornosti koja ne voli da razočara druge.
Kafa svakih nekoliko sati bez obzira na vrstu
Nazivate sebe kafoljupcem, a zapravo ste osoba pod stalnim stresom sa kojim se teško nosite. U danu vas očekuje mnogo obaveza kako kod kuće, tako i na poslu. Kloniranje vam zvuči kao izvrsna ideja koju bi rado probali.
Kakva kafa? Vi pijete samo čaj
Vi ste osoba koja voli sebe, a naročito uživate u tome da budete drugačiji od drugih. Pomalo ste samotnjak, jer uživate u tišini i vremenu koje možete da potrošite na svoja mala zadovoljstva.

Izvor: kodex.me

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...