Eterično ulje kao afrodizijak

Da li želite da saznate kako da koristite eterična ulja i privučete pažnju muškaraca?

Uz pomoć određenog mirisa žene mogu da naglase svoju individualnost. I ako je to poseban miris, koji ima afrodizijačka svojstva, niko ne može da odoli takvoj dami. Afrodizijaci izazivaju seksualnu želju i ove predivne supstance, često se nazivaju feromoni.
1. Eterično ulje verbena

U davna vremena, verbena se koristila kao ljubavni napitak. Ulje je poznato po svom jedinstvenom mirisu koji budi u ljudima seksualnu energiju.
2. Pačuli eterično ulje
Ulje sa mirisom pačulija povećava osjetljivost erogenih zona i povećava libido. Pored toga, aroma pačulija ublažava stidljivost i nesigurnost i pomaže da se usudite da probate nove poze.
3. Eterično ulje oraščića
Ovaj miris poboljšava cirkulaciju krvi u organizmu. I to, zauzvrat, poboljšava seksualnu želju i pomaže da se postignu višestruki orgazmi.

4. Eterično ulje ruže
Miris ruže pomaže da se stvori romantična atmosfera koja će poboljšati senzualnost. Ako se vi i vaš muškarac još uvijek dobro ne poznajete, upotrijebite ružino ulje. Ono će vam pomoći da razmijenite prve nježnosti na pravi način.
5. Eterično ulje smreke
Ovaj miris daje muškarcima seksualnu moć. Kako bi se osiguralo da oba partnera uživaju u seksualnim fantazijama, koriste se esencijalna ulja cimeta, jasmina i mandarine. Ovi mirisi su idealni za “igre bez granica”.
Eterična ulja se mogu uspješno kombinovati. Na primjer, ulje od oraščića sa ružinim uljem i ulje jasmina sa pačulijem. Međutim, nije preporučljivo da kombinujete više od tri mirisa: inače, nastala mješavina može i ugasiti seksualnu želju.
Upotreba eteričnih ulja može biti različita. Ali je najefikasniji način da u čaši sa malo vode dodate 2-3 kapi ulja i zapalite svjećicu. Kada je soba ispunjena očaravajućom aromom, vi i vaš partner ćete osjetiti seksualno uzbuđenje.

Ne koristite eterična ulja u čistom obliku jer tako rizikujete da umjesto seksualne želje dobijete glavobolju. Naravno, ne treba se oslanjati samo na ulja. Da biste pronašli harmoniju u krevetu sa muškarcem, morate da se brinete o seksi rublju, uklanjanju dlačica sa tijela i potrudite se da koža bude tretirana losionom za tijelo. Uzgred, losionu za tijelo možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja: 3-4 kapi na 200 ml.
I zapamtite glavno pravilo upotrebe eteričnih ulja: ona zaista rade samo ako iskreno vjerujete u njihovu čudesnu moć.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...