Povećajte usne… samo pomoću karmina!

Ukoliko ste uvijek sanjale o većim usnama, ali vam je ideja o estetskim korekcijama još uvijek strana, treba da znate da efekat punijih usana možete postići i samo pomoću karmina! Pravi proizvod u odgovarajućoj nijansi i sa dobrom teksturom može da napravi pravo čudo. 

Odaberite pravu boju

Boje karmina koje vaše usne mogu da učine većim su sve nijanse narandžaste i roze, kao i one nešto tamnije. Takođe, i nude tonovi mogu vaše usne da učine vizuelno punijim.
zaboravite na šljokice i mat teksturu
Za efekat punijih usana najbolji izbor su sjajni karmini i sjajevi za usne. S druge strane, šljokičavi i svjetlucavi karmini mogu da učine da izgledate starije, a mat ruževi takođe ne laskaju previše usnama, pogotovo ukoliko su tanje.
Naučite da nanesete olovku
Olovka za usne pravi je izbor za žene sa tankim usnama. Uvijek birajte one koje su slične nijansama vaših omiljenih karmina ili sjajeva. Takođe, možete “precrtati” usne, tj. oivičiti ih tik iznad linije usana, ali pazite da ne pretjerate!
Koristite hajlajter
Nakon što na usne stavite karmin, oko njih hajlajterom naglasite dijelove iznad gornje usne i središnji dio ispod donje. Dobro izblendajte za što prirodniji izgled.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...