Najbolji afrodizijaci – miris

Jedan od najjačih afrodizijaka, svakako je – miris. Da li nam je to ostalo iz onog životinjskog perioda našeg postojanja na ovoj planeti, ili je se o nečem sasvim drugom reč, ne znamo, ali činjenica je da mirisi rade posao. Ako želite da izludite svog muškarca, evo nekoliko malih trikova koji pale vatre i u santi leda.
Miris bundeve je jedan od mirisa na koji, priznajte, nikada ne biste pomislili. Kako su neka istraživanja pokazala, miris bundeve diže nivo testosterona u krvi muškarca – do neizdrživosti. Još kada se ukombinuje sa aromom lavande..
Prema istraživanju doktora ralfa Moserata, miris bundeve kod muškarca podiže nivo testosterona i do 40%. Doktor ovakav efekat bundeve na muške hormone pripisuje visokoj koncentraciji cinka u bundevama, a poznato je da je cink odličan motivator potencije i erekcije. Osim lavande i bundeve, isti efekat na muškarce imaju i arome vanile i jagode.
Dakle, devojke. Ako želite da večeras, vaša maca bude zver u krevetu, pripremite mu pitu bundevaru ili sladoled od vanile sa prelivom od jagode. Verujte, zavijaće na pun mesec.. A i vi.

Izvor: magazinzazene.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...