7 odlika pravog muškarca

Da li vaš sadašnji partner ima slijedeće odlike?


Uvijek ste trudi da je ljubazan 
Bez obzira da li ste ga danas prijatno iznenadile ili ne, vaš dragi se trudi da vam na fin način odgovori i objasni ukoliko ste u nečemu pogriješile! Grube riječi čuva što dalje od vas i trudi se da u svakoj situaciji ispadne fer i ljubazan! 

Podržava vas u svemu 
Želite da probate banži džamp, promjenite posao, ofarbate kosu u pink? Za sve lude i normalne ideje on je tu da vam da vetar u leđa. Posebno u teškim trenucima kada vam je potrebna slamka spasa, on je tu! 

Zasmijava vas  
Baš kao i seks, smijeh je važan dio svake zdrave i kvalitetne veze! U trenucima kada vam sve lađe potonu, on je tu da izmami onaj najskriveniji osmijeh i pokaže vam da posle kiše sunce ipak izađe! 

Važno mu je da vas zadovolji 
Pritom ne mislimo samo na akcije među čaršavima, već u svim sferama života mu je bitno da se pored njega osjećate srećno i potpuno zadovoljno! 

Ne želi da vas mijenja Jednostavno vas je prihvatio onakve kakve jeste! On je prihvatio i vaše mane, jer je svjestan da ih i on ima i ne želi ništa da mijenja! 

Svađe ne znače i raskid 
Bez obzira na to koliko ste se posvađali, njemu ne pada raskid prvo na pamet. Jednostavno želi sve da riješi problem koji imate ukoliko je to moguće Ne vidi u raskidu rješenje, jer vas voli i stalo mu je da vas zadrži! 

Iznad svega - Poštuje vas 
Vaše vrijeme, mišljenje, povjerenje, porodicu, prijatelje i što je najvažnije vas.





Izvor: cafe.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...