Prirodni recept za otčepljivanje sinusaKoliko ste puta preskočili odlazak ljekaru i uzeli neki neki sprej za nos kako bi otčepili sinuse?


Do olakšanja u disajnim putevima možete doći i prirodnim putem uz ovu efikasnu teglicu koju možete napraviti i u vlastitom domu
'Teglica za disanje' je odličan način da otčepite sinuse, i da se riješite boli u ovom dijelu tijela. Odaberite teglicu s hermetičkim zatvaranjem od 90 ml, u nju stavite 3 čista tufera za skidanje šminke, pa na njih nakapajte eterična ulja.
Na tufere nakapajte:
- 15 kapi eteričnog ulja mažurana
- 15 kapi eteričnog ulja čajevca
- 15 kapi eteričnog ulja metvice
- 15 kapi eteričnog ulja limuna
Čvrsto zatvorite teglicu, pa je ostavite na hladno i suvo mjesto.
Kada osjetite bol u sinusima ili začepljenje istih, otvorite teglicu, nosom 'uronite' u nju, pa duboko udahnite nekoliko puta za trenutno olakšanje. Koristite "teglicu" za disanje koliko god je to potrebno, odnosno dok god osjećate simptome začepljenih sinusa. Kada primijetite da miris počinje da slabi, dodajte još eteričnog ulja.
Savjet plus:
Ako koristite manju staklenku od tek 30 ml volumena, u nju možete staviti jedan tufer i tri puta manje eteričnih ulja. Za recept možete iskoristiti i običnu čistu teglu od zimnice s poklopcem.

Izvor: nezavisne.com

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...