Otkrijte stvari koje ženu čine lošom ljubavnicom!

Svaka žena za sebe priželjkuje dobrog ljubavnika, ali isto tako i svaki muškarac želi ženu koja zna da ga zadovolji.

Seks je podjednako važan i jednima i drugima i baš zbog toga vođenje ljubavi u vezi zahteva trud sa obe strane kako nikada ne bi došlo do “zakazivanja”. Ipak, i to se dešava, ali najpre zbog manjka komunikacije jer, kada zaškipi u krevetu, o tome bi trebalo da se razgovara, a ne da se problemi bacaju pod tepih.

Upravo tome doprinose i muškarci koji vam neće tek tako priznati šta je to što vam zameraju u krevetu. Ovoga puta o tome govore psiholozi, a ukoliko se prepoznate u nekoj od tačaka, sledeće što ćete morati da uradite je da se potrudite više i bolje, zarad sebe, zarad seksa i zarad svog muškarca. Evo šta frajeri zameraju ženama tokom seksa.

Spavaća soba vam izgleda kao kancelarija

Zašto je to loše: Na libido muškarca ništa ne utiče tako loše kao podsetnik na stresan poslovni život. Zato, sve što podseća na to, počevši od laptopa, preko računa i kojekakvih papira, držite dalje od spavaće sobe.

Savet: Neka vaš krevet bude rezervisan za spavanje i seks. Oduprite se čitanju poslovnih izveštaja pre spavanja, a ako već morate da čitate, neka to bude neka seksi literatura.

Niste skloni oralnom seksu

Zašto je to loše: Verovatno ne postoji muškarac koji ne voli da bude oralno zadovoljen, ali i da pruži vama isto zadovoljstvo. Pa, ako niste tome skloni, znajte da vaš partner to verovatno priželjkuje.

Savet: Uvedite oralnu akciju na vaš repertoar. Zapravo, kad sledeći put vaš partner krene da se zanima surfujući po internetu, pričinite mu to zadovoljstvo bez reči.

Iskačete iz kreveta iste sekunde kad završite odnos

Zašto je to loše: Ukoliko imate potrebu da počistite nered kada je zabava gotova, nemojte to da radite odmah. Tako šaljete poruku da ste radili nešto prljavo. S druge strane, muškarci vole onaj deo kada se mazite nakon seksa, zato je ustajanje iz kreveta ubica intimnosti. I, ne ljutite se ako odmah zaspi – to je samo znak da je jako zadovoljan.

Savet: Iskoristite priliku i udelite mu kompliment. Budite konkretne, ne uopštene. Recite šta vam se posebno dopalo. Možete i da ga nežno češkate, što će možda dovesti i do druge runde.

Stalno visite u trenerkama

Zašto je to loše: Ne kažemo da bi trebalo da stalno šetate u crvenom čipkastom vešu, ali muškarci su vizuelna bića i vaš dragi će primetiti ako prestanete da se trudite da mu izgledate seksi.

Savet: Pazite na svoj izgled. Možda to neće reći naglas, ali muškarci cene kada se žena trudi da izgleda seksi samo za njega, jer tako pokazuje da je zainteresovana. Naravno, oblačite se kako hoćete, ali u posebnim prilikama, trud će vam se isplatiti.


U krevetu pričate o bivšem

Zašto je to loše: Pa, zapravo, to je jedna od najgorih stvari koje možete da učinite za libido vašeg dragog. Muškarci ne vole da ih upoređujete sa bivšima. Ne žele, čak, ni da pomišljaju na njih, kao što vi ne želite da razmišljate o ženama iz njegove prošlosti.

Savet: Laskanje odgovara svakom muškarcu, zato mu recite da vam nikada nije bilo bolje ili istaknite nešto što radi posebno dobro. Šapnite mu – volim kad mi radiš… kada stvari počnu da se zagrevaju. Ako je vaš bivši uistinu bio izvrstan ljubavnik, moraćete da postanete kreativniji. Recite mu nešto poput – uvek sam htela da mi neko… On želi da bude taj koji će prvi ispuniti vaše seksualne maštarije, a vi ćete dobiti ono što želite bez spominjanja bivšeg i njegovih poduhvata.

Vaše pripreme za seks traju duže od same akcije

Zašto je to loše: Zamislite ovo – vaš dragi vas čeka u krevetu, a vi u kupatilu perete zube, vadite sočiva i skidate šminku s lica… Muškarci to mrze! Seks im je u tom trenutku prioritet, a od vas čekuju isto. Ako vam je vaša nega lica u tom trenutku važnija od njega, onda to, u najmanju ruku, može da uništi savršen trenutak.

Savet: Obavite deo nege čim se vratite sa posla, kako bi kasnije mogle da se samo prepustite. Ili, još bolje, te stvari ostavite za kasnije.

Vaš seks je postao rutina

Zašto je to loše: Većina parova koji su duže u vezama skloni su da upadnu u rutinu prijatnog, da ne kažemo lenjog, seksa. To i nije uvek loša stvar, ako nije jedini način na koji se seksate. Prirodno je da muškarcima, kao i ženama, vremenom dosadi uvek jedan isti način vođenja ljubavi, a vi sigurno ne želite da misli kako ste izgubili interes ili da vas više ne privlači.

Savet: Priuštite sebi seks van kuće, na primer, iznajmite hotelsku sobu na jedno veče. Ne morate da odete daleko, dovoljno je da promenite okolinu i to će dodati element uzbuđenja. Ako vam to nije opcija, nabavite svoj primerak “Kama sutre” i izvucite poze koje želite da isprobate. Muškarci vole izazove.

Nikad ne preuzimate vođstvo

Zašto je to loše: Priznajte da i nije fer da uvek on mora da obavi sav posao. Muškarci se često žale da njihove partnerke dovoljno često ne iniciraju seks. To i nije uvek loše, ali s vremena na vreme je važno da i vi preuzmete inicijativu. I muškarci žele da budu željeni!

Savet: Sledeći put kada odete na večeru, ponesite sa sobom par seksi gaćica (možete da ih nosite na sebi, ako baš hoćete). U jednom trenutku, idite do toaleta, a nakon što se vratite, stavite mu ih u džep. Vaš poklon će ga verovatno podstaći da odmah zatraži račun. Ako želite malo manje riskantan potez, tokom dana mu šaljite seksi poruke o tome šta želite da mu radite uveče.


Ponašate se kao da mu činite uslugu

Zašto je to loše: Shvatamo da ste umori, ali ako se ponašate kao da mu činite uslugu – ne činite je, zapravo, nikome. Imati takav pristup seksu je grozno, posebno ako zateknete sebe kako govorite – hajde, samo obavi to. Niko ne želi da oseća da njegova voljena ili voljeni to samo obavlja i trpi. I, ako ne pokazujete nikakav entuzijazam za njega, to je veliki udarac njegovom egu.

Savet: Budite aktivni učesnik svog seksualnog života, čak i ako ste iscrpljene. Svi znaju šta znači umor. Umesto da ga odmah odbijete, recite mu šta sve želite da vam radi, ali sutra.

Opterećeni ste zbog izgleda

Zašto je to loše: Verujte, on ne primećuje celulit na butinama ili bubuljice na licu. Svi smo zbog nečega nesigurni, ali to morate da savladate. Voditi ljubav sa ženom opterećenom izgledom nije seksi. Seksi je samopouzdanje.

Savet: Pre svega, rečenicu “debela sam” izbacite iz spavaće sobe. Drugo: potražite seksi donji veš u kojem ćete se osećati poput kraljice, što sigurno i jeste.

Ne dajete mu povratnu informaciju

Zašto je to loše: Seks je zabava za dvoje, i ako vi ne uživate, neće ni vaš partner. Seksualni užitak je najveći kada je obostran, i ako nije, dobar deo muškarčeve motivacije je izgubljen. On vas uistinu želi da zadovolji, a vi mu pokažite kako.

Savet: Žena koja zna šta želi u krevetu je seksi. A, muškarci ne mogu da čitaju misli, pa mu recite, ili još bolje, pokažite tačno šta želite. Ključ je u tome da ne radite to na način koji će biti udarac za njegov ego.

Vaš partner je odjednom nezainteresovan

Zašto je to loše: Većina muškaraca je uvek spremna i voljna, ali ako ste u poslednje vreme primetili da je vaš partner suzdržan, možda vam ne polazi za rukom da ga uzbudite na pravi način. Kada je muškarac zaljubljen, a žena ga ne zadovoljava seksualno, može da postane neraspoložen ili da ne pokazuje entuzijazam kada vodite ljubav.

Savet: Ovde će vam verovatno biti nužan otvoren i iskren razgovor van kreveta. Možete da ga ohrabrite i da sa vama podeli maštariju i, po mogućnosti, ispunite mu je odmah. Najbolji način da mu pomognete da se otvori je da sami preuzmete inicijativu. Tokom predigre, kada ste oboje uzbuđeni i opušteni, recite mu šta ste oduvek hteli da ispobate. Potom mu recite da je na njemu red.


Ne puštate ni glasa kada se stvari zagreju

Zašto je to loše: Ako vam dragi radi nešto što volite, dajte mu to do znanja. Ne morate da probudite ceo komšiluk, ali nekoliko glasnijih uzdaha na pravim mestima daće mu do znanja da je na pravom putu. Iako žene obično misle da zvuče grozno za vreme orgazma, većina muškaraca voli glasne partnerke. Na kraju krajeva, to im je siguran znak da uživate.

Savet: Ako ste inače rezervisani tip, malo se “pojačajte”. Malo seksi rečenica nikome ne šteti. To je ono što većina žena ne radi, a muškarci vole.

Brzate

Zašto je to loše: Seks bi trebalo da bude zabavan, zar ne ? Zato se potrudite da traje što duže. Iako je povremeni seks na brzaka i te kako poželjan, nije zanimljivo ako mu uvek dajete do znanja da požuri kako biste mogle da nastavite sa započetim prethodno aktivnostima.


Savet: Vreme je da počnete da odlažete vrhunac. Umesto da odmah priželjkujete njegov orgazam, produžite odnos tako što ćete prekidati njegov snošaj. Ako to uradite nekoliko puta, stvorićete preduslov za blaženi finalni čin. Budite sigurni da će se vratiti po još.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...