Make-up za jesen 2015.

S početkom jeseni dolaze nam neki stari trendovi u novom ruhu. Dašak ’70-ih na tronu, s primjesama ’90-ih, bar što se šminkanja usana tiče. Na pistama smo mogli vidjeti mnoštvo različitih lookova, koje možemo primjenjivati u različitim situacijama. Od prirodnih, svježih, sve do smjelih, artističkih.

Što se tiče dnevne šminke, pratit ćemo linije lica, svodeći broj korištenih proizvoda na minimum. Bez težine, bez grubih kontura. Minimalno korištenje šminke zahtijeva čisto lice, bez nepravilnosti te je stoga  odlazak kozmetičaru nakon sunčanih dana više nego preporučljiv.
Neizostavni smokey eyes, nešto j e blaži od uobičajenogriste se blaži smeđi ili sivi tonovi, s tankom crtom eyelinera koji je poželjno stopiti sa sjenilom. No, u neskladu s tim, možemo i eksperimentirati sa srebrnom i plavom.

Kada je riječ o usnama, sve nijanse izvanvremenske crvene su dobrodošle. Boje vina, bordo, trule višnje, za smjelije boje bobičastog voća, do crne, u gotičkom stilu. Dame koje ne žele isticati usne neka se odluče za “nude” nijanse koje su i ove jeseni popularne.


Kao što vidimo, jesenski trendovi nam nude šarolikost i mogućnost izbora. Samim tim, odaberite što vam pristaje i pritom ostanite svoji, jedinstveni.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...