Pantalone sa visokim strukom, modni hit za jesen 2015. !

Pantalone sa visokim strukom postale su jedan od najupečatljivijih komada u jesenjim kolekcijama vodećih dizajnera.

Multifunkcionalne modele možete pronaći u prodavnicama high-street brendova i prilagoditi ih vašem stilu oblačenja.

Sa bijelom košuljom u kancelariji

Za formalni izgled, predlažemo da pantalone sa visokim strukom nosite sa bijelom košuljom. Iako je ovo klasična office odevna kombinacija može da bude originalna - samo dodajte moderan pojas i par atraktivnih dodataka.


Crop top

Pantalone sa visokim strukom izgledaju sjajno kada se kombinuju sa crop topom. Iskoristite tople dane i kombinujte crop top, koji izgleda posebno raskošno kada je uparen sa pantalonama sa visokim strukom i naglašava vašu figuru.

Sa kraćom jaknom

Početkom jeseni "najavljen" je hladniji talas, pa je važno da prognozu dočekate potpuno pripremljene. Zanimljive pantalone sa visokim strukom izgledat će lijepo ukoliko ih kombinujete sa kraćom jaknom od toplih tkanina, kao što su tvid ili bukle. Ovu odjevnu kombinaciju je najbolje upotpuniti klasičnim čizmama i modnim dodacima, kao što su naočare za sunce sa širokim ramom.


Za večenje izlaske


Pantalone sa visokim strukom izgledaju kao odličan izbor za večernje izlaske, ukoliko ih kombinujete sa bluzom od šifona. Dodajte efektan nakit i svečane aksesoare kao što je sjajna torbica. Cipele, sa visokom potpeticom učinit će da pantalone izgledaju mnogo svečanije.




Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...