Unakit

IZGLED - Na mrlje, često mali kotrljan kamen.
BOJA - Zelenoružičasta
UČESTALOST - Lako dostupan
IZVOR - SAD, Meksiko, Južna Afrika
OSOBINE - Unakit je kamen vizije. Usklađuje emocije s duhovnošću. Kad se stavi na treće oko, otvara ga i potiče vizualizaciju i proročke vizije. Ovaj kamen također pruža uzemljenje kada je to potrebno i može biti korisan nakon meditacije i natčulnog rada.
Kad se nalazi u okruženju, bilo kao veliki komad ili nekoliko kamenčića u posudi, unakit donosi smirenu, blagu energiju i može poništiti djelovanje elektromagnetnog zagađenja televizora, ako se stavi na njega ili u blizinu. Unakit olakšava ponovno rođenje, rasvjetljava i integrira uvide iz prošlosti o uzroku blokada i polako otpušta uzroke koji sprečavaju duhovni i psihološki rast. U liječenju prošlih života je korisan za vraćanje do uzroka problema i njegovo preobražavanje. U ovu svrhu, unakit se takoder može držati ili staviti na treće oko. Bez obzira ne to da li se bolest pojavila u dalekoj ili bliskoj prošlosti, unakit dopire do korjenskog uzroka, na bilo kojem nivou i iznosi ga na površinu da bi se mogao transformirati.
LIJEČENJE - Unakit pomaže tijekom rekonvalescencije i oporavka od ozbiljnijih bolesti. Utječe na reproduktivni sustav, potpomaže zdravu trudnoću i rast kožnog tkiva i kose.
POLOŽAJ - Staviti gdje odgovara ili nanositi u obliku eliksira.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...