Šta muškarci žele u krevetu, a plaše se pitati vas?!

Bez obzira na to koliko dugo ste zajedno i koliko ste iskreni jedno prema drugom, seksolozi kažu da bi se svaka žena zgrozila kada bi znala koji bi prijedlog u seksu njezin voljeni objeručke prihvatio.

On je pažljiv, razuman, strastven i osjećate da vas voli. A povrh svega, potpuno se slažete u seksu, volite iste stvari i svaki put je nezaboravno.

Možda za vas. Za njega, moglo bi biti još uzbudljivije, jer njegove seksualne maštarije, su malo drukčije…

1. Analni seks

Za njega ima nešto vrlo uzbuđujuće u činjenici da penetrira tamo gdje ne bi trebalo, odnosno gdje nije prirodno predodređeno. Muškarcima je “zabranjeno voće” najslađe.

2. Seks utroje

Gotovo svaki frajer to želi, a isto tako gotovo svaki boji se to vam predložiti. Međutim, kada bi znao da mu poslije ne biste radile probleme zbog toga što je u krevetu poželio još jednu pokraj vas, ne bi se dvoumio ni sekunde.

3. S&M maštarija

U svakom muškarcu čuči jedan Gray, glavni junak erotske sage “Pedeset nijansi sive”. Malo kože, lanaca, vezivanja, udaranja i testiranja izdržljivosti muškarcima može samo udvostručiti užitak.

4. Snimanje


Da, njemu je ideja o tome da vas snima dok to radite vrlo uzbuđujuća, ali zna da biste vi bile opterećene samom mišlju da jednog dana to može doći do vaše obitelji ili nekog od prijatelja.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...