Neka vam ruž traje duže

Svim ženama poznato je da ujutro prije posla nanesemo svoj najdraži ruž, ali već na pola radnog vremena naš look ne izgleda više kako treba. Da li postoji način da ruž traje duže na usnama?

Ne postoji karmin kojeg nećemo ostaviti na šoljici kafe, koji neće nestati dok jedemo ili kojeg nećemo pojesti. Ali, postoji način kako da produžimo njegovu postojanost na usnama. Nije u pitanju ni jedan magičan proizvod koji će ga učvrstiti. Sve što je potrebno jeste da promijenimo način nanošenja karmina kako bi bio postojan.
Zato, vrijeme je da isprobate ove odlične poteze:

Vrijeme je da počnete da koristite prajmer za usne. Ovaj šminkerski proizvod koriste brojni šminkeri poznatih.

Nakon što ste nanijeli prajmer, vrijeme je za olovku koja treba da bude iste boje kao ruž kojeg ćete kasnije staviti. Olovku nemojte nanijeti samo oko ruba vaših usana nego preko cijelih usana. Na taj način nanosite dodatni sloj pigmenta.

Nanesite prvi sloj karmina. Maramicom skinite višak proizvoda.

Uzmite čistu maramicu, nanesite je na usne i pomoću četkice nježno nanesite transparentni puder. Puder pomaže pri fiksiranju vašeg ruža, a maramica olakšava njegovo nošenje.


Nanesite drugi sloj ruža.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...