Limun i soda bikarbona spasavaju život!

Dokazano je da je kombinacija limuna i sode bikarbone jača u ubijanju ćelija raka nego hemioterapija, oko 10.000 puta je jača.


Kao što je dokazano, limun je anti-kancerogen. Ima podjednako jak efekat protiv cisti i tumora! Ovo južno voće, pomaže kod kancera, naročito kora koja je prepuna terpena kao što je d-limonen. Istraživanja su pokazala da D-limonen i srodni terpeni (organska jedinjenja) imaju značajnu korist protiv širokog spektra različitih tumora.

I limun i soda su alkalne prirode, tačnije normalizovat će pH vrijednost tijela, koja će onemogućiti proces širenja raka u organizmu.

Istraživanja su utvrdila da konzumacija četiri ili više porcija od 150 grama limuna svake sedmice, smanjuje rizik od raka debelog creva i do 18 odsto, želuca za 31 odsto, usta za 53 odsto, a grla za 58 odsto.

Limun uništava kancerogene ćelije kod 12 vrsta raka. Takođe, sprečava širenje kancerogenih ćelija i ima 10.000 puta jače dejstvo od droge kao što je adriamicin, hemioterapija i druga opojna sredstva.



Sve što treba da uradite jeste da pomješate dvije kašičice organskog limunovog soka sa pola kašičice sode bikarbone.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...