Prirodni lijek za ciste

Predstavljamo Vam jako učinkovit prirodni lijek protiv cisti koji nije teško napraviti.

Glavni sastojak lijeka je kaktus aloja.
Recept i upute za pravljenje:
Biti će vam potrebno pola litre medicinskog alkohola (špirita, nije bitan postotak), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kave od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalijevati zadnjih 7 dana pred branje listova).
Listove aloje očistite od bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu. Dodate ostale sastojke i dobro izmiješate. Bit će vam potrebna veća staklenka po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali. Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i
hladnijem mjestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procijedite smjesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva prije obroka tri puta na dan po jedna žlica.
Bitno je da želudac bude prazan prije i nakon korištenja lijeka kako se ne bi miješao sa hranom. Kada budete pred kraj smjese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu mjeru ne potrošite.
Po svjedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dvije doze koje smo dali u mjerama. Nećete pogriješiti ako lijek koristite i preventivno za poboljšanje općeg stanja organizma i povećanja imuniteta. Djeca također mogu koristiti lijek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini.
Mjera koju smo mi naveli (Jedna jušna žlica) je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mjera se postupno smanjuje prema težini djeteta. Dijete od 35 kg koristi pola jušne žlice tri puta na dan.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...