Uspavanka koja je promenila život mladoj mami četvoro dece


Kada je krajem prošle godine Kimberli snimila sebe kako peva svojoj jednogodišnjoj ćerki Vedi prelepu uspavanku nije mogla ni da pretpostavi koliko će joj se život promeniti iz korena.
Kimberli Henderson, samohrana mama četvoro mališana, nije ni mogla da nasluti da će uspavanku, koju peva svojoj deci, zavoleti ljudi širom sveta, prenosi Yumama.com.

Naime, krajem prošle godine, tačnije decembra 2014. godine, Kimberli je snimila sebe kako peva svojoj jednogodišnjoj ćerkiVedi prelepu uspavanku. Sestra ju je ubedila da postavi video na Fejsbuk, a za samo nedelju dana njega je pogledalo 20 miliona ljudi. Ova mama, koja je sa samo 16 godina ostala u drugom stanju, danas ima 26 godina i četiri mališana, nije ni sanjala da će preko noći postati poznata.

Inače, pre nekoliko meseci Kimberli je doživela saobraćajnu nesreću sa svojom ćerkicom Vedom, ali beba je zahvaljujući specijalnom sedištu ostala nepovređena. Kada je postavila video, kompanija koja je proizvela sedište za bebe ju je kontaktirala kako bi snimili spot za uspavanku i proglasili je zvaničnim singlom.

"Doveli su me u Los Anđeles. Platili su sve, moj hotel, avion. Bili su jako inspirisani mojom pričom", kaže mlada mama.

Pogledajte uspavanku koju možete puštati i svojoj bebi.

Journal De Luxe