Prelijepe uradi sam vaze za cvijeće

Pripremite vaze za prolećno cveće i ulepšajte vašu kuću. Jednostavnim detaljima možete promeniti izgled one stare vaze koju koristite godinama, napraviti vaš dizajn na novoj ili je jednostavno ukrasiti. Probudite kreativca u sebi, uposlite ruke i ulepšajte svakodnevicu. Izdvojili smo divne predloge! Za detalje kliknite na linkove ispod slika.
Iskoristite boje ili lak za nokte za sitne tufnice na dnu vaze.



Zalepite izolir traku po flaši tako da ostane prostor koji možete da ofarbate. Kada skinete izolir traku ostaće samo linije. Poigrajte se pravljenjem linija različitih širina. 
Staroj vazi možete dodati i malo boje iznutra. Sipajte željenu boju u nju i pomerajte vazu tako da se boja razlije po stranama. Možete i ukrasiti okvire boje crtežima sa spoljne strane. 

Iskoristite običnu aluminijumsku kutiju za pravljenje vaze za vaš balkon ili terasu. Dovoljno je da je obložite kamenčićima.
Za prirodno ukrašavanje možete iskoristiti kanap i zatvarače od plute. Zatvarače ubacite u vazu a konopac obavijte oko vrha vaze.
Odlična ideja je i da dobijete nove vaze tako što ćete one koje već imate ređati jednu u drugu. 
Pljosnate četvrtaste vaze obložite konopcem za rustičan rezultat.
Ako volite sjaj u kući evo super predloga. Ofarbajte donji deo tegli sjajnom bojom, sačekajte da se osuši i spremni ste za izlaganje cveća.
Iskoristite staru činiju i plastične kašičice za ovu preslatku vazu.
Čokančići takođe mogu da vam posluže kao slatke vaze. Umočite ih u malo boje i, nakon sušenja, iskoristite za vaše cvetiće. 
Konzerve ne morate bacati već ih iskoristite da napravite zgodne vaze za kuću ali i za terasu ili baštu.
Dovoljno vam je par gumica i boje u spreju da napravite ovo remek delo.
Isecite oblike i konture po želji i iskoristite oba papira za pravljenje ovi slatkih vazica. 
Stari vez ili čipku takođe možete iskoristiti za pravljenje vaza. Zalepite ih na ofarbane teglice 




Journal De Luxe