Omiljena kafa vas odaje!

Da li ste originalni, klasični ili umetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šoljice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka

Dve omiljene stvari mnogih žena su jutarnja kafa i pomno osmišljena modna kombinacija. Ako spojite te dve stvari, videćete kako se savršeno dopunjuju i mnogo govore o osobi koja iza njih stoji. Vaša šoljica kafe mnogo govori i o vašem stavu prema modi. Da li ste originalni, klasični ili umetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šoljice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka.


Crna kava – minimalizam
Osobe koje naručuju običnu crnu kafu su sklone minimalizmu i jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je punneutralnih boja i vrlo uspešno i često kombinuju crne i bele odevne komade.

Kafa s mlekom – klasično i u trendu
Kafu s mlekom naručiće osoba u čijem ormaru prevladavaju farmerke, pleteni komadi i obične majice. Lako i često kombinuju stilove, ali ne preteruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.
Espreso – originalni stil
Upečatljivi modni detalji, unikatni odevni predmeti i neustrašiv smisao za kombinovanje stoje iza osobe koja voli kratki i crni espreso.

Ledena kafa – trendseterke
Uvek su u potrazi za novim modernim komadima krojenima po poslednjim trendovima. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnim, pa se raduju promenama i modnim revijama.
Kapućino – klasičarke
Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju da imaju – zauvek.
Kafa s mlekom i puno pene – umetnička duša
Ormar osobe koja pije kafu s puno pene je pun šarolikih i originalnih odevnih predmeta koji se pomno kombinuju i usklađuju sa situacijom, mestom izlaska i kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijumima.


Journal De Luxe